علینژاد: ورزشکاران المپیکی و پارالمپیکی از ۱۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۰ واکسینه می‌شوند

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای از آغاز واکسیناسیون ورزشکاران المپیکی و پارالمپیکی کشورمان از ۱۵ فروردین‌ماه خبر داد.

به گزارش ایسنا و به نقل از وزارت ورزش و جوانان، مهدی علی‌نژاد معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای خبر از آغاز واکسیناسیون ورزشکاران المپیکی و پارالمپیکی ایران از ۱۵ فروردین‌ماه داد و اظهار کرد: با رایزنی‌های فراوان دکتر سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان و با کمک و حمایت‌ دکتر نمکی و دکتر رییسی وزیر و معاون وزیر بهداشت ورزشکاران المپیکی و پارالمپیکی ما نوبت اول واکسن کرونا را دریافت می‌کنند.

وی افزود: این درحالی است که وزارت بهداشت این آمادگی را داشت که قبل از پایان سال ۹۹ واکسیناسیون را آغاز کند ولی به دلیل عدم حضور ورزشکاران جانباز و معلول ما به صورت متمرکز در تهران این کار به ابتدای سال جدید موکول شد.

علی‌نژاد در پایان خاطرنشان کرد: تا پایان فروردین‌ماه نیز ورزشکاران المپیکی و ورزشکارانی که شانس کسب سهمیه المپیک را دارند نوبت اول واکسن کرونا را دریافت می‌کنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 99122721005
  • خبرنگار :