• شنبه / ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۷:۰۲
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1400011405663
  • خبرنگار : 71460

توقف خانگی میلان برابر سامپدوریا در سری A ایتالیا

توقف خانگی میلان برابر سامپدوریا در سری A  ایتالیا

اولین دیدار هفته بیست و نهم سری A ایتالیا با توقف میلان در خانه برابر سامپدوریا همراه بود.

به گزارش ایسنا، در آغاز هفته بیست و نهم رقابت های سری A ایتالیا یک دیدار برگزار شد که در آن میلان تیم دوم جدول رده بندی در خانه میزبان سامپدوریا بود که نیمه نخست این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید.

با شروع نیمه دوم و در دقیقه ۵۷ مسابقه، فابیو کوالیارلا مهاجم ۳۸ ساله سامپدوریا توانست دروازه میلان را باز کند. این دهمین گل فصل این بازیکن کهنه کار برای تیمش بود که در ۶ فصل اخیر حداقل ۱۰ گل برای تیمش به ثمر رسانده است.

با این حال دو دقیقه بعد با اخراج سیلوا، سامپدوریا ۱۰ نفره شد و میلان توانست در دقیقه ۸۷ با ضربه ینس پتر هائوگه نروژی به گل تساوی برسد.

به این ترتیب میلان با دو بازی بیشتر نسبت به یوونتوس ۶۰ امتیازی شد تا در رده دوم جدول رده بندی قرار داشته باشد ولی در صورتی که یوونتوس دو دیدار خود را پیروز شود می تواند به رده دوم برسد.

در صدر جدول رده بندی نیز اینتر قرار دارد که ۶۵ امتیاز کسب کرده است و فاصله نسبتا خوبی با تیم های تعقیب کننده خود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha