• یکشنبه / ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۷:۲۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1400011506519
  • خبرنگار : 71560

تعیین سازوکار صدور مجوز پروانه تشکل های صنفی در کمیسیون امورداخلی کشور

تعیین سازوکار صدور مجوز پروانه تشکل های صنفی در کمیسیون امورداخلی کشور

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها از بررسی طرح اصلاح مواد (۱) و (۱۰) قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه های سیاسی در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.

علی حدادی در گفت وگو با ایسنا، ضمن تشریح جلسه امروز کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها، بیان کرد: در جلسه امروز کمیسیون طرح اصلاح مواد (۱) و (۱۰) قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه های سیاسی که از سوی شورای نگهبان به مجلس ارجاع شده بود با حضور نماینده شورای نگهبان و مرکز پژوهش های مجلس و همچنین نمایندگان تشکل های صنفی، مورد بررسی قرار گرفت.

وی در ادامه اظهار کرد: تشکل های صنفی آن دسته از تشکل هایی هستند که به واسطه دارندگان کسب، پیشه، حرفه، تخصص و مهارت معین تشکیل شده و اهداف، برنامه ها و اقدامات آن ها به صورت غیر سیاسی، غیر دولتی، غیر تجارتی، غیر انتفاعی و داوطلبانه در جهت منافع خاص مربوط به صنف خود می باشد. این تشکل ها در دو سطح استانی و ملی فعالیت دارند و با مصوبه کمیسیون مقرر شد ۱۵ تشکل استانی در سطح ملی فعالیت کنند.

نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد، چهارباغ و طالقان در مجلس، تصریح کرد: صدور پروانه فعالیت تشکل ها به دلیل منفک شدن از قانون ماده ۱۰ احزاب بلاتکلیف بود، اما در کمیسیون قرار بر این شد تا مجوز اولیه صدور پروانه تشکل ها توسط کمیته ای صادر شود. مقرر شد این کمیته از نماینده قوه قضاییه، معاون هماهنگی اقتصادی وزارت کشور و معاون هماهنگی وزارت صمت، رئیس اتاق اصناف و رئیس بسیج اصناف تشکیل شود تا به تشکل ها مجوز دهد.

سخنگوی کمیسیون شوراها در پایان تاکید کرد: در نهایت این طرح در ۱۸ ماده جمع بندی شد و برای بررسی در صحن مجلس به هیات رئیسه ارسال شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۱-۱۶ ۱۳:۱۹

کمیسیون شواها باید قانون جدید انتخابات ریاست جمهوری را سریعا با شورای نگهبان تبدیل قانون نماید چون قانون قبلی بسیار ایراد وحالت تمسخر زدایی دارد