• چهارشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۰۸:۵۵
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1400022215288
  • خبرنگار : 71567

معاون آموزشی دانشگاه خبر داد

تشکیل ۱۰۵ نشست مهارتی برای دانشجویان علامه طباطبایی

تشکیل ۱۰۵ نشست مهارتی برای دانشجویان علامه طباطبایی

معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی از تشکیل ۱۴۹ اتاق مجازی برگزاری نشست‌ها و کارگاه ها در این دانشگاه خبر داد و گفت: تا کنون حدود ۱۰۵ کارگاه و نشست مهارتی برای دانشجویان، ۱۶ کارگاه ویژه کارکنان و ۲۸ نشست علمی هم ویژه اعضای هیئت علمی در قالب ۱۴۹ اتاق مجازی در نظر گرفته ایم.

به گزارش ایسنا، دکتر شجاع احمدوند با اشاره به جزییات برگزاری مراسم گرامی‌داشت هفته آموزش گفت: این برنامه ۲۵ تا ۲۹ اردیبهشت  به دو صورت مجازی و حضوری با شعار «آموزش مداوم برای علوم انسانی» برگزار می شود و در روز پایانی نیز مراسم گرامیداشت روز معلم به منظور تقدیر از زحمات استادان فرهیخته برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: آموزش در تمام دوران زندگی انسان ها به طور مداوم حضور دارد. حتی در دانشگاه های نسل چهارم، محور اصلی بر پایۀ آموزش بنا نهاده شده کما اینکه در یک «دانشگاه کارآفرین» هم ملاک بر آموزش بوده و هست.

دکتر احمدوند با بیان اینکه آموزش یک حوزه سراسری و کلی است، خاطرنشان کرد: امروزه از نسل سوم سِنی دانشگاه ها یاد می کنند. این نسل برای میان‌سال‌ها است؛ چرا که این دست از افراد هم نیاز به آموزش های خاص خود دارند. در همین راستا با دانشگاه علوم پزشکی ایران هم تفاهم‌نامه‌ای منعقد کرده ایم که یکی از محورهای آن در امتداد دانشگاه نسل سوم سِنی است.

معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه اظهار کرد: آموزش موتور تحولات دانشگاه است. به همین خاطر شعار امسال این هفته را آموزش مداوم برای علوم انسانی انتخاب کرده ایم. همچنین در این هفته قصد داریم گوشه ای از فعالیت ها و دستاوردهای معاونت آموزشی را از طریق مختلف معرفی کنیم.

وی با اشاره به جزئیات برگزاری این مراسم در دانشگاه تصریح کرد: شش محور اصلی برای ارائۀ برنامه های دانشکده های مختلف تعیین کرده ایم تا در این شش محور، دانشکده ها برنامه ها و فعالیت های خود را پیش ببرند. همچنین این محورها امکان قیاس میزان فعالیت ها و برنامه های دانشکده ها در هفته آموزش را برای ما فراهم می کند و می توانیم عملکرد آنها را بسنجیم.

این استاد دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه بیان کرد: مراسم تقدیر از کارکنان بخش های مختلف معاونت آموزشی از دیگر برنامه های این هفته است. بخش آموزش دانشگاه در ایام انتخاب واحد، برگزاری امتحان ها، ثبت نام ها و بررسی پرونده‌ها در دیگر ایام سال و... همواره درگیر و تحت فشار بوده است. در یکسال گذشته هم با شیوع بیماری کرونا این فشارها چند برابر شده است. به همین دلیل از کارکنان نمونۀ این واحدها هم تقدیر خواهد شد.

دکتر احمدوند محور دیگر برنامه‌های هفتۀ آموزش را برگزاری دوره دانش افزایی برای اعضای هیئت علمی و کارگاه‌های مهارتی برای کارکنان و دانشجویان عنوان کرد و گفت: در نظر داریم دوره های دانش افزایی برای استادان و همچنین کارگاه هایی که مورد نیاز دانشجویان و کارکنان است، برگزار کنیم. در یک سال گذشته اندازه تمام سال های قبل کارگاه و دورۀ کاربردی برگزار کرده ایم.

معاون آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی نشست مدیران گروه آموزشی با دانشجویان مقاطع مختلف را محور دیگر برنامه های هفتۀ آموزش دانست و اظهار کرد: از گروه های آموزشی درخواست کرده ایم که در ارتباط با رشتۀ خود پیشنهاد ویژه ای داشته باشند. به عنوان مثال یک گروه آموزشی در نظر دارد کارگاهی با عنوان «دانشگاه نیازمحور» برگزار کند. چرا که در بعضی از رشته ها به اشباع رسیده‌ایم و این امر باید به اطلاع متقاضیان و دانشجویان آن رشته‌ها رسانده شود.

وی در ادامه بیان کرد که مسابقاتی در قالب بیان خاطرات دانشجویی و یا استادی در ایام کرونا و کلاس های مجازی هم برگزار خواهیم کرد تا دانشجویان و استادان چنانچه خاطره ای در این زمینه دارند برای ما ارسال کنند و به برگزیدگان جوایزی اهدا خواهیم کرد.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی با ارائۀ آماری از کارگاه ها و نشست های برگزار شده، تصریح کرد: تاکنون حدود ۱۰۵ کارگاه و نشست مهارتی برای دانشجویان، ۱۶ کارگاه ویژه کارکنان و ۲۸ نشست علمی هم ویژه اعضای هیئت علمی در قالب ۱۴۹ اتاق مجازی در نظر گرفته ایم که البته این آمار بیشتر هم خواهد شد.

دکتر احمدوند در پایان به چهار مراسم مهمی که در هفته آموزش برگزار می شود، اشاره کرد و تاکید کرد: در مراسم اول، معاون و مدیران معاونت آموزشی با مدیران گروه‌ها گفت‌وگو خواهند کرد و سیاست های آموزشی سال تحصیلی آینده در این نشست تبیین می شود. مراسم دوم هم نشست با کارکنان حوزۀ معاونت آموزشی است که به آن اشاره شد. مراسم سوم هم اختتامیۀ هفته آموزش و معرفی مرکز یادگیری الکترونیکی دانشگاه است که طی آن از کارکنانی که در زمینۀ آموزش مجازی همکاری مستمری داشته اند تقدیر می شود. در نهایت در نشست چهارم، مراسم بزرگداشت «مقام استاد» برگزار می شود که طی آن سخنرانی رئیس  دانشگاه، ارائۀ گزارش از سوی معاون آموزشی، تقدیر از استادان برگزیدۀ دانشکده‌ها و استادان برگزیده کشوری و یادبودی از اعضای هیئت علمی بازنشسته و درگذشته خواهیم داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha