• چهارشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400022215531
  • خبرنگار : 30054

چند روش اصلی که می توانید امنیت سیستم‌های ابری خود را بالا ببرید

چند روش اصلی که می توانید امنیت سیستم‌های ابری خود را بالا ببرید

بعضی از کاربران به دلیل آن که اطلاعات خود را از دست داده اند تجربه خوبی از سیستم های ابری ندارند. اما تقریباً در همه موراد، به سادگی می‌توان دریافت که مشکل از امنیت سیستم‌های ابری نیست.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام فینتو، ممکن است داده های کسب و کار شما نیز در فضای ابری ذخیره شده باشد. برای امنیت سیستم‌های ابری چه کاری می توانید انجام دهید؟ در اینجا چند نکته مفید در مورد امنیت سیستم‌های ابری آورده شده است. اما تقریباً در همه موراد، به سادگی می‌توان دریافت که مشکل از امنیت سیستم‌های ابری نیست. غالباً روش استفاده از ابر است که باعث بروز مشکلات می‌شود. در اینجا پنج راه وجود دارد که می توانید امنیت داده های خود را افزایش دهید:

از ایمن بودن رمزهای عبور خود اطمینان حاصل کنید

بسیاری از افراد از رمزهای عبور ایمن استفاده نمی کنند که باعث می‌شود امنیت سیستم‌های ابری را کاهش دهد. آنها ممکن است از نام حیوان خانگی خود همراه با تاریخ تولد خود استفاده کنند، یا نام فرزندشان و یا کد ملی خود را به عنوان رمز عبور قرار دهند. یا ممکن است از ترکیبات دیگری استفاده کنند که هوشمندانه به نظر می رسد اما در واقع حدس زدن آن‌ها آسان است. رمزهای عبور طولانی تر سخت تر هستند با اینکه ممکن است به خاطر سپردن آنها نیز کمی دشوارتر باشد.

به یاد داشته باشید که:

•          رمزهای عبور خود را حتی الامکان تصادفی و بدون ارتباط با زندگی خود نگه دارید.

•          برای هر برنامه ابری از گذرواژه دیگری استفاده کنید.

•          شاید بهتر باشد از عبارت عبور استفاده کنید. عبارات عبور معمولاً حدود 20 تا 30 نویسه دارند و معمولاً شکستن آنها نسبت به رمزهای عبور سخت تر است.

•          می توانید از نرم افزار مدیریت رمز عبور برای کمک به شما در به خاطر آوردن چندین رمز عبور برای سیستم های مختلف و ایجاد رمزهای عبور قوی استفاده کنید.

از احراز هویت چند عاملی استفاده کنید

علاوه بر نیاز به نام کاربری و رمز ورود برای ورود به سیستم، برخی از نرم افزارها به شما احراز هویت چند عاملی را ارائه می دهند. به این نوع راه حل‌ها احراز هویت دو عاملی، احراز هویت دو مرحله ای یا تأیید دو مرحله ای نیز گفته می شود. احراز هویت چند عاملی یک لایه امنیتی اضافی را در ورود شما ایجاد می کند که علاوه بر ورود به سیستم استاندارد خود، شما باید فاکتور دیگری برای تأیید هویت خود ارائه دهید. این می تواند یک کد منحصر به فرد باشد که توسط برنامه، سرویس یا دستگاه جداگانه ای تولید می شود یا چیزی منحصر به فرد شما مانند اثر انگشت یا صدای شما که در صورت به خطر افتادن رمز ورود، خطر دسترسی به حساب شما را کاهش می دهد.

از شرکت های معتبر و خدمات مطمئن استفاده کنید

می توان گفت که سرویس های ابری قطعا جایگزین اصلی و مناسبی برای سیستم های سنتی خواهند بود. مزایای آنها بسیار زیاد بوده و معایب آنها نیز عمدتا به دلیل دانش نا کافی سرویس دهنده و مشتری است و نمی توان گفت که نفس رایانش ابری دارای ایراد است.

با توجه به مطالب بالا پیشنهاد می شود که قبل از تهیه هر سرویس ابری، ابتدا آن را بررسی کرده و با افراد متخصص مشورت کنید.

از آنتی ویروس استفاده کنید

یکی از مهم ترین موضوعات در امنیت سیستم‌های ابری بدافزارها هستند. بدافزار (نرم افزار مخرب یا ویروس) می تواند به کامپیوتر یا تلفن هوشمند شما وارد شود و کارهایی مانند سرقت اطلاعات شما انجام دهد. این معمولاً به این معنی است که شما روی پیوند یا پیوست در یک ایمیل کلیک کرده یا از وب سایتی که ایمن نیست بازدید کرده اید. اگر پیوند یا پیوستی وجود دارد که شما به آن مشکوک هستید، روی آن کلیک نکنید.

هنگامی که بدافزار روی دستگاه شما قرار گرفت، ممکن است شناسه کاربری، رمز ورود یا اطلاعات کارت اعتباری شما را ثبت کرده و برای یک هکر ارسال کند. یا ممکن است بی سر و صدا کامپیوتر شما را تسخیر کرده و از آن برای حمله به ماشین های دیگر استفاده کند.

بدافزار به صورت پنهان طراحی شده است، بنابراین احتمالاً به طور تصادفی متوجه آن نخواهید شد. مطمئن شوید که از آنتی ویروس در تلفن، لپ تاپ، دسکتاپ و رایانه لوحی خود استفاده کرده اید و همیشه اطمینان حاصل کنید که آنتی ویروس و سایر نرم افزارهای شما به روز هستند.

به یاد داشته باشید، یک کامپیوتر بدون امنیت دریچه ای باز برای داده های حیاتی کسب و کار شماست. اطمینان حاصل کنید که تمام درها قفل شده اند.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha