• یکشنبه / ۱۳ تیر ۱۴۰۰ / ۱۶:۳۶
  • دسته‌بندی: علم و فناوری ایران
  • کد خبر: 1400041309262
  • منبع : صندوق نوآوری و شکوفایی

فراخوان کارآزمایی بالینی برای محصول درمان اختلالات بویایی ناشی از کرونا

فراخوان کارآزمایی بالینی برای محصول درمان اختلالات بویایی ناشی از کرونا

چهل و سومین فراخوان «کارآزمایی بالینی محصول اولفکترین به منظور درمان اختلالات بویایی ناشی از کرونا» با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و به سفارش یک شرکت دانش‌بنیان منتشر می‌شود.

به گزارش ایسنا، یکی از مهمترین عوارض مبتلا به بیماری کووید-۱۹ اختلالات بویایی است و در حال حاضر روشی استاندارد و قطعی برای درمان این اختلالات در هیچ کشوری گزارش نشده است.

تمرین بویایی یک روش جدید توانبخشی حس بویایی است که در آن نورون‌های گیرنده بویایی انسان با قرارگیری در معرض مواد موثره خاص به تدریج ترمیم و بازسازی می‌شوند. در این روش بیمار در یک بازه ۹۰ روزه، هر روز و روزی دو مرتبه در معرض ۴ نوع ماده موثره متفاوت قرار می‌گیرد.

شرکت متقاضی این نیاز تحقیقاتی در حال توسعه محصول جدیدی جهت درمان اختلالات بویایی بر مبنای روش تمرین بویایی است و برای تکمیل توسعه این محصول، به انجام کارآزمایی بالینی این محصول و تعیین میزان اثربخشی آن در روند بهبود بیماران دچار اختلال بویایی ناشی از کووید-۱۹ نیازمند است.

گروه‌های پژوهشی و فناور توانمند برای ارائه راه‌حل مذکور باید تا ۲۸ تیر ماه سال جاری پروپوزال خود را در قالب Word از طریق سامانه غزال به نشانی ghazal.inif.ir/grant ارسال کنند.

انتظار می‌رود، تیم مجری این پروژه تحقیقاتی با طراحی روش استاندارد کارآزمایی بالینی این محصول، میزان اثربخشی آن را بر روی بیماران مبتلا به اختلالات بویایی ناشی از کووید-۱۹ مشخص کند.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، پروپوزالی که بیشترین تناسب را با الزامات این نیاز تحقیقاتی داشته باشد انتخاب و به عنوان مجری به شرکت دانش بنیان متقاضی معرفی خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.