• پنجشنبه / ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۴:۳۸
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1400052115256
  • خبرنگار : 71654

اولین ماموریت پرتاب موشک هند در سال ۲۰۲۱ با شکست مواجه شد

اولین ماموریت پرتاب موشک هند در سال ۲۰۲۱ با شکست مواجه شد

هند در اولین پرتاب موشک در سال ۲۰۲۱ شکست خورد و ماهواره ارسالی توسط این موشک از بین رفت.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، موشک هند که ماهواره‌ی نظارت بر زمین جدیدی را برای سازمان پژوهش‌های فضایی هند به فضا می‌برد دقایقی پس از پرتاب در روز پنجشنبه ۱۲ اوت ( ۲۱ مرداد) شکست فاجعه‌باری را تجربه کرد.

این موشک در ساعت ۸:۱۳ شب به وقت منطقه زمانی شرقی (۴:۴۳ صبح به وقت تهران) از مرکز فضایی "Satish Dhawan" در شرق هند از زمین برخاست.

این پرتاب که اولین پرتاب موشک هند از سال ۲۰۱۷ تاکنون بود پس از گذشت شش دقیقه زمانی که این موشک موتور کرایوژنیک(Cryogenic) خود را روشن کرد دچار مشکل شد و شکست خورد.

سیوان(K. Sivan)، رئیس سازمان پژوهش‌های فضایی هند در بیانیه‌ای گفت: پرتاب این موشک‌ به دلیل بروز یک ایراد فنی در بخش کرایوژنیک آن به طور کامل انجام نشد و شکست خورد.

ماهواره‌ی دیده‌بانی از زمین "EOS-۰۳" که یک ماهواره‌ی پیشرفته برای مطالعه‌ی زمین بود نیز همراه این موشک از بین رفت. به گفته‌ی مرکز پژوهش‌های فضایی هند، قرار بود این ماهواره حداقل ۱۰ سال در فضا بماند و تصاویری از هند ثبت کند و فجایع طبیعی را ردیابی کند و همچنین داده‌هایی برای بهبود کشاورزی و جنگلداری جمع‌آوری کند.

این شکست رکورد ۱۴ پرتاب موفق آژانس فضایی هند را از بین برد.

پس از پرتاب ماهواره‌ی "EOS-۰۱" در ژانویه ۲۰۲۰ پرتاب‌های این کشور به دلیل همه‌گیری کووید-۱۹ متوقف شد. آن‌ها سپس دو پرتاب دیگر در ماه‌های نوامبر و دسامبر همان سال به انجام رساندند. موشکی که در ماه نوامبر پرتاب شد با موفقیت ماهواره‌ی دیدبانی زمین "EOS-۰۱" را در مدار قرار داد.

به گفته‌ی "Indian Express" تاخیر ناشی از همه‌گیری کووید-۱۹ باعث شد که پرتاب ماهواره‌ی "EOS-۰۳" پیش از ماهواره‌ی "EOS-۰۲" انجام شود این ماهواره در ابتدا قرار بود در ماه مارس ۲۰۲۱ به فضا پرتاب شود. این مرکز قصد دارد تا پایان سال چهار پرتاب دیگر نیز انجام دهد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha