• سه‌شنبه / ۹ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۳:۴۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1400060906693
  • منبع : مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی

نگاهداری:

نماینده محوری و ترجیح سیاست پژوهی بر سیاست زدگی در دستور کار مرکز پژوهش‌ها قرار گیرد

نماینده محوری و ترجیح سیاست پژوهی بر سیاست زدگی در دستور کار مرکز پژوهش‌ها قرار گیرد

سرپرست مرکز پژوهش های مجلس اصلی ترین دغدغه خود را «آرامش فعال در امر پژوهش» اعلام کرد و گفت: رفتار چکشی برای یک مرکز پژوهشی آفتی بزرگ است که می تواند پژوهش را مختل سازد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، نخستین جلسه شورای معاونین مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با حضور بابک نگاهداری، سرپرست جدید مرکز، برگزار شد.

در این جلسه که رفیعی آتانی، قائم مقام و تمامی معاونین و مدیران کل حضور داشتند، ضمن بررسی روند تحولی مرکز در یک سال گذشته خلاصه‌ای از عملکرد و برنامه های در حال اجرا ارائه شد.

نگاهداری در این نشست ضمن تقدیر از زحمات علیرضا زاکانی و معاونین مرکز در یک سال گذشته مجموعه کارهای انجام شده را زحمتی قابل توجه در راستای ارتقاء کارآمدی مرکز دانست که بایستی با همتی مضاعف و با طراحی دقیق توأمان با آسیب‌شناسی تداوم یابد.

سرپرست جدید مرکز پژوهش‌ها از این مرکز به عنوان مرکزی کارشناسی و بسیار مهم در کنار مجلس شورای اسلامی نام برد که باید کمک‌یار نمایندگان مجلس در جهت ارتقاء سطح کارشناسی طرح‌ها و لوایح باشد.

وی با تأکید بر حاکمیت اصل سیاست‌پژوهی به جای سیاست‌زدگی از اهمیت ثبات و آرامش در کار پژوهشی و دوری از هر گونه تصمیمات خلق‌الساعه گفت و رفتار چکشی را برای یک مرکز پژوهشی آفتی بزرگ دانست که می‌تواند پژوهش را مختل سازد.

نگاهداری بر این اساس، اصلی‌ترین دغدغه خود را «آرامش فعال در امر پژوهش» اعلام کرد و بیان داشت: آرامش به معنای سکون نیست بلکه مراد سکینه، کار با آرامش قلب و توکل به خداست. روش ما نیز همان روش رئیس مجلس، به عنوان یک شخص جهادی و پرکار است تا بتوانیم یک مرکز پژوهش‌های پرکار و کارآمد را در راستای محورهای تحولی رئیس مجلس بسازیم و جلو ببریم.

وی همچنین اصلی‌ترین اولویت مرکز را ارتباطات محکم و مستمر با نمایندگان و کمیسیون‌های مجلس دانست و خاطر نشان کرد: نماینده‌محوری بایستی در دستور کار تمامی معاونت‌های مرکز قرار گیرد و بیشترین توجه را در کار به خواست نمایندگان و نیازهای آن‌ها دهند و پروژه‌های خود را متناسب با نیازهای نمایندگان تعریف کنند.

سرپرست مرکز پژوهش‌ها همچنین بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های علمی نمایندگان مجلس تأکید کرده و از معاونت‌های مرکز خواست ضمن آسیب‌شناسی مشکلات فعلی در ارتباط با صحن و کمیسیون‌های مجلس و چالش‌های ارائه خدمات مکفی و سریع به نمایندگان مردم، با تعریف مکانیزم‌های راهبردی زمینه مشارکت بیشتر نمایندگان را فراهم آورند.

نگاهداری ضمن بیان اینکه یک شخصیت علمی و پژوهشی بایستی بیشتر از هر چیز دیگر گوشی شنوا برای شنیدن مشکلات جهت فهم و درک کامل مسائل داشته باشد، گفت: به یاری خدا و با قاطعیت، مسائل و مشکلات را به دقت شنیده و با گام‌های استوار و محکم به دنبال ارتقاء مرکز پژوهش‌ها خواهیم بود.

وی در این راستا از تمامی معاونین مرکز خواست تا در هفته جاری با آماده‌سازی گزارش‌های دقیقی از فعالیت‌ها و پروژه‌های معاونت‌ها و گروه‌های تخصصی، در جلساتی به آسیب‌شناسی و بررسی چالش‌های مرکز در معاونت‌های مختلف پرداخته شود تا طراحی مشخصی برای کارآمدسازی مرکز بر اساس وظایف تعریف شده در آیین نامه داخلی آماده شود.

در ابتدای این جلسه  داود گودرزی، مدیر کل حوزه ریاست، گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های مرکز ذیل محورهای چهارده‌گانه تحولی در نظر گرفته شده از سوی زاکانی، رئیس پیشین مرکز، ارائه داد و به دستور نگاهداری بنا شد مراسمی جهت تقدیر از زحمات و گرامیداشت زاکانی طی هفته جاری در مرکز برگزار شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha