• شنبه / ۲۷ شهریور ۱۴۰۰ / ۱۱:۳۶
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400062719753
  • خبرنگار : 30054

معرفی انواع یخچال و فریزر صنعتی

معرفی انواع یخچال و فریزر صنعتی

یخچال و فریزر صنعتی یکی از تجهیزات و لوازم اصلی و کاربردی رستوران‌ها، آشپزخانه‌ها، کترینگ‌ها، فودکورت‌ها، فست فودها، هتلها، اداره‌ها، کافی شاپ‌ها، سوپر مارکت‌ها، فروشگاه‌های زنجیره ای، سوپر پروتئینی‌ها و قصابی‌ها می‌باشد که برای نگهداری مواد غذایی و نوشیدنی‌ها در دمایی خاص از آن استفاده می‌شود.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام تجهیزگستر خاورمیانه، یخچال و فریزر صنعتی مواد غذایی و خوراکی‌ها را برای مدتی طولانی نگه می‌دارند، تازگی آنها را حفظ می‌نمایند و از تغییر رنگ، مزه و شکل آنها جلوگیری می‌کنند. این نوع از یخچال ها و فریزرها در ابعاد و اندازه‌های مختلفی طراحی و ساخته می‌شوند و حجم ها و ظرفیت های گوناگونی دارند. یخچال و فریزر صنعتی نسبت به یخچال و فریزر خانگی مصرف انرژی بیشتری دارند و دارای کمپرسورهایی با کارایی بالا و گرم کننده‌هایی ضد برفک هستند.
یخچال صنعتی که به آن یخچال بالای صفر نیز گفته می‌شود، با استفاده از مکانیسم ماشین‌های برودتی، دما را پایین می‌آورد و فضا را سرد می‌کند تا از فاسد شدن مواد غذایی جلوگیری کند و آنها را مدت زمان بیشتری سالم و تازه نگه دارد.

این یخچال‌ها دارای ۲ نوع می‌باشند که عبارتند از:

یخچال صنعتی ایستاده

یخچال صنعتی ایستاده یا عمودی، دارای درب شیشه ای یا فولاد ضد زنگ می‌باشد و می‌تواند تک درب، دو درب یا سه درب باشد. یخچال‌هایی که درب آنها از جنس فولاد ضد زنگ می‌باشد، به دلیل اینکه نسبت به ضربه مقاومتر هستند و عمر بالاتری دارند، بیشتر استفاده می‌شوند. 
یخچال‌هایی که درب آنها شیشه ای است، این اجازه را به مشتری می‌دهند تا محصولات درون یخچال را بدون باز کردن درب آن مشاهده کنند. از یخچال صنعتی ایستاده بیشتر در قنادی‌ها، شیرینی فروشی‌ها و کیک فروشی‌ها استفاده می‌شود.

یخچال صنعتی کابینتی

یخچال صنعتی کابینتی یا صندوقی، علاوه بر قفسه، دارای کشو نیز می‌باشد و با استفاده از کشو، می‌توان فضای بیشتری برای نگهداری مواد غذایی ایجاد کرد. مکان‌هایی که مشکل کمبود فضا دارند و هم به کابینت و هم به یخچال احتیاج دارند و جا برای هر دوی آنها به صورت جداگانه ندارند، می‌توانند از این مدل یخچال استفاده کنند. 
این نوع یخچال در انواع ۲ درب تا ۶ درب و ۴ کشو تا ۹ کشو موجود است و درب آن می‌تواند از جنس استیل یا شیشه باشد. از یخچال صنعتی کابینتی در آشپزخانه‌ها، رستوران ها و کافی شاپ ها استفاده می‌شود.
فریزر صنعتی که به آن یخچال زیر صفر نیز گفته می‌شود، با کاهش دما تا منفی ۲۰ درجه سانتیگراد، مواد غذایی منجمد مانند گوشت، مرغ، ماهی، بستنی و صیفی جات را سالم و تازه نگه می‌دارد و از آسیب رسیدن به موادغذایی و فاسد شدن آنها جلوگیری می‌کند.

این فریزرها دارای ۲ نوع می‌باشند که عبارتند از:

فریزر صنعتی ایستاده

فریزر صنعتی ایستاده مدل ها و ظرفیت های مختلفی دارد و می‌تواند تک درب، ۲ درب، ۳ درب، ۴ درب و ۶ درب باشد. بنابراین شما در انتخاب و خرید فریزر صنعتی ایستاده مورد نظر خود، محدودیتی نخواهید داشت و دستتان باز است. این نوع فریزر از مقاومت بالایی برخوردار می‌باشد و عمر بالایی دارد. از این مدل فریزر صنعتی در رستورانها، فست فودها، آشپزخانه‌های صنعتی، قنادی‌ها، شیرینی فروشی‌ها و کیک فروشی‌ها استفاده می‌شود.

فریزر صنعتی صندوقی

فریزر صنعتی صندوقی می‌تواند ۲ درب، ۴ درب و یا ۶ درب باشد و جنس درب آن عمدتا از جنس استیل و یا شیشه می‌باشد. درب‌های شیشه ای صاف یا محدب هستند و شما می‌توانید با توجه به نیاز و سلیقه خود، تعداد، جنس و نوع دربهای فریزر را انتخاب کنید.
 فریزر صنعتی صندوقی فضای زیادی را اشغال نمی‌کند و برای مغازه‌ها و مکان های کوچک مناسب و کاربردی است. از این مدل فریزر صنعتی در فروشگاه‌های زنجیره ای، هایپر مارکت‌ها، بستنی فروشی‌ها، قنادی‌ها و سوپر مارکت‌ها استفاده می‌شود.

یخچال و فریزر صنعتی از اجزای مختلفی تشکیل شده است اما مهم ترین و اصلی ترین این قطعات عبارتند از:

کمپرسور: کمپرسور از دو بخش الکتریکی و مکانیکی تشکیل می‌شود و هر دو قسمت درون پوسته ‌ای فولادی قرار دارند. بخش الکتریکی وظیفه دارد تا بخش مکانیکی را به حرکت در بیاورد. کمپرسور، گاز مبرد فریون را درون کانال های اپراتور فشرده می‌کند و به گردش در می‌آورد.
کندانسور: کندانسور وظیفه خنک ‌سازی سیال و تبدیل بخار به مایع را بر عهده دارد. گاز فریون بعد از فشرده شدن توسط کمپرسور، در کندانسور خنک می‌شود و به مایع تبدیل می‌گردد.
اپراتور: اپراتور به مایع مبرد، اجازه انبساط می‌دهد و در نتیجه باعث خنک شدن یخچال یا فریزر صنعتی می‌شود.
ترموستات: ترموستات جریان برق انتقالی به کمپرسور را قطع و وصل می‌کند و دما را متعادل نگه می‌دارد. با وصل شدن جریان برق، کمپرسور شروع به کار می‌کند و داخل یخچال یا فریزر صنعتی را خنک می‌نماید. زمانی که داخل یخچال یا فریزر صنعتی خنک شد، ترموستات جریان برق را قطع می‌کند.

هنگام انتخاب و خرید یخچال و فریزر صنعتی حتما باید به ۳ مورد توجه کنید:

- ابعاد و مدل: شما ابعاد و مدل یخچال یا فریزر را باید با توجه متراژ محیط و حجم مواد اولیه مصرفی انتخاب کنید.
- قدرت کمپرسور: هرچه قدرت کمپرسور بیشتر باشد، بازدهی و عمر یخچال یا فریزر بالاتر می‌باشد.
- برچسب میزان مصرف انرژی: مصرف انرژی بالای یخچال یا فریزر، باعث می‌شود هزینه‌های شما افزایش پیدا کند و انرژی هدر برود. یخچال یا فریزر صنعتی انتخابی شما باید برچسب انرژی سبز داشته باشد.
قیمت یخچال و فریزر صنعتی به مواردی همچون نوع، مدل، ابعاد، ظرفیت، تعداد درب، جنس درب، نوع و کیفیت متریال اولیه به کار رفته، برند، نحوه طراحی و ساخت بستگی دارد و با توجه به این پارامترها تعیین می‌شود.

انتهای رپرتاژ آگهی