• سه‌شنبه / ۲۰ مهر ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1400072013907
  • خبرنگار : 30165

بررسی‌های یک مطالعه نشان داد

نقش ناامنی غذایی در احتمال بستری‌شدن بیماران کرونایی

نقش ناامنی غذایی در احتمال بستری‌شدن بیماران کرونایی
عکس تزئینی است

بررسی‌های یک مطالعه نشان داده افرادی که ناامنی غذایی را تجربه کردند به احتمال بیشتری به علت کرونا در بیمارستان بستری می‌شوند.

به گزارش ایسنا، این مطالعه از زمان شروع پاندمی کرونا در ایران و بروز کیس‌های مثبت در شهرستان فسا آغاز شد. در این پژوهش، کلیه افراد تازه تشخیص داده شده تا زمان بهبودی کامل یا ترخیص از بیمارستان مورد بررسی قرار گرفتند و سطح امنیت غذایی آن‌ها ارزیابی شد.

نتیجه این تحقیق نشان داد، افرادی که در یک سال گذشته ناامنی غذایی را تجربه کرده بودند، بعد از ابتلا به بیماری کرونا با احتمال ۳.۹ برابر بیشتر از افرادی که امنیت غذایی داشته‌اند در بیمارستان بستری شده‌اند.

این مقاله در نشریه scientific report با ایمپکت فاکتور ۵.۱ به چاپ رسیده است.

در انجام این مطالعه زینب همت‌دار، سمیه ابوالقاسمی، مریم مرادی، محمد آریا، محمد مهدی تقی‌زاده و جلال کریمی؛ پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی فسا مشارکت داشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.