• شنبه / ۶ آذر ۱۴۰۰ / ۱۰:۴۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1400090603984
  • خبرنگار : 71234

از سوی یک عضو کمیسیون بهداشت مطرح شد

هشدار به وزیر بهداشت درباره اجرای قانون نسخه‌نویسی الکترونیکی

هشدار به وزیر بهداشت درباره اجرای قانون نسخه‌نویسی الکترونیکی

یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت که اگر وزارت بهداشت قانون مربوط به نسخه نویسی الکترونیکی را اجرا نکند تقاضای اعمال ماده ۲۳۴ درباره رسیدگی به این تخلف برای وزیر بهداشت و مدیران عامل سازمان های بیمه گر داده خواهد شد.

محمدعلی محسنی بندپی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: در شرایطی که رئیس جمهور دستور اجرای قانون مربوط به نسخه نویسی الکترونیکی را داده است، وزیر بهداشت در نامه ای خواستار استمهال و توقف ۶ ماهه این طرح شد که البته طبق نامه رئیس دفتر رئیس جمهور با این درخواست مخالفت شده و رئیس جمهور تأکید داشته که باید برای اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی همکاری شود.

نماینده مردم نوشهر در مجلس توضیح داد: در حال حاضر بیش از پنج برابر سرانه کشور به دارو اختصاص داده می شود چون در داخل یخچال‌ها و کابینت آشپزخانه های خیلی از منازل پر از داروست، داروهایی که شاید سال ها هم استفاده نشود. دولت برای واردات دارو و ساخت آن یارانه می دهد اما هر فردی می تواند با مراجعه به پزشک به راحتی دارو بگیرد و این نسخه ها هم جایی ثبت نمی شود چون هنوز نسخه نویسی الکترونیکی به درستی اجرا نمی شود.

وی افزود: طبق قانون برنامه ششم باید دولت نسخه نویسی الکترونیکی را اجرا کند که مجلس یازدهم برای تأکید بر این موضوع در بودجه ۱۴۰۰ این قانون را تصویب کرد که اگر نسخه نویسی الکترونیکی اجرا نشود تخلف محسوب خواهد شد. مجلس در کنار پزشک خانواده بر اجرای نسخه نویسی الکترونیکی تأکید دارد تا بتوان در نظام سلامت اصلاح ساختار انجام داد.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه اگر نسخه نویسی الکترونیکی اجرا نشود تفاوتی بین وزارت بهداشت در دولت فعلی با دولت گذشته وجود ندارد، خاطرنشان کرد: باید اصلاح ساختار انجام شود. انتظار ما بود که نسخه نویسی الکترونیکی اجرا شود نه اینکه وزیر بهداشت در نامه ای خواستار استمهال از رئیس جمهور و وقت ۶ ماهه برای اجرای این طرح شود به این دلیل که زیرساخت ها وجود ندارد و پزشک ها با مشکل مواجه می شوند. ما فرصت کافی به بیمه گران داده بودیم پس اینکه زیرساخت ها فراهم نیست دلیل کافی محسوب نمی شود. باید عزم جدی برای این کار وجود داشته باشد.

محسنی بندپی با قدردانی از رئیس جمهور و وزارت ارتباطات برای ایستادگی جهت اجرای نسخه نویسی الکترونیکی گفت: متأسفانه وزارت بهداشت عزم کافی برای اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی ندارد. پزشکی که سه روز در مطب و آخر هفته ها در شهرستان ها طبابت می کند طبیعتا نمی تواند این قانون را به درستی اجرا کند. ما بر اجرای این قانون اصرار داشته و معتقدیم که بی توجهی بر آن هزینه سنگینی بر نظام سلامت وارد می کند. وقتی موضوعی به قانون تبدیل می شود باید همه به آن تمکین کنند لذا ما در صورت عدم اجرای این قانون اعمال ماده ۲۳۴ آیین نامه درباره استنکاف از اجرای قانون را برای وزیر بهداشت و مدیران عامل سازمان های بیمه گر دنبال می کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۹-۰۶ ۱۱:۳۱

تیتر رو خوب نزدید باید می زدید هشدار به وزیر در مورد عدم اجرای قانون!