• چهارشنبه / ۶ بهمن ۱۴۰۰ / ۰۹:۵۲
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400110604160
  • خبرنگار : 30054

بانک توسعه تعاون اهمیت ویژه‌ای برای ارتقاء شغلی بانوان قائل است

بانک توسعه تعاون اهمیت ویژه‌ای برای ارتقاء شغلی بانوان قائل است

مدیرعامل بانک توسعه تعاون در جلسه غیرحضوری با بانوان همکار، از اهمیت ویژه بانک در ارتقای شغلی بانوان خبر داد.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام بانک توسعه تعاون، حجت اله مهدیان مدیرعامل بانک توسعه تعاون به مناسبت ولادت حضرت فاطمه و هفته تکریم بانوان و مادران در جلسه ویدئو کنفرانسی که با حضور همکاران خانم در سراسر کشور برگزار شد ضمن تبریک مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت مقام زن اظهار داشت: بانوان در عرصه‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی کشور نقش فعال و به سزایی را بر عهده‌ دارند و حضور زنان در به دست آوردن جایگاه‌های تحصیلی و شغلی در جامعه همواره رو به رشد بوده است .
وی بابیان این مطلب که در حال حاضر ۷۹۵ همکار خانم در بانک حضور دارند که از این میزان ۵۵ درصد در پستهای مدیریتی و تخصصی فعالیت می‌کنند خاطرنشان کرد : این آمار نشان‌دهنده حضور فعال و مثمر ثمر بانوان در بانک می‌باشد که علی‌رغم دارا بودن وظایف مهم مادری و همسری توانسته‌اند در محیط کار نیز به‌درستی انجام وظیفه نمایند .
وی بابیان این مطلب که رعایت شان و جایگاه بانوان و مادران در بانک توسعه تعاون همیشه مد نظر مدیران ارشد سازمان بوده است افزود: همیشه در بانک سعی نموده ایم تا امکان مشارکت بانوان در سطوح مختلف مدیریتی را فراهم نماییم و بانک توسعه تعاون بخش مهمی از توفیقات خود را حاصل تلاش و تخصص همکاران خانم می‌داند.
مهدیان همچنین ضمن تقدیر از امور منابع انسانی و اداره کل روابط عمومی در برگزاری این جلسه گفت: برگزاری این‌گونه جلسات فرصت مغتنمی است تا با تعامل و همفکری بانوان، مسائل و مشکلات آنان بدون واسطه پیگیری و بررسی گردد تا با استفاده از ظرفیت‌های قانونی، زمینه‌های بهتری برای ایفای نقش هم‌زمان در صحنه کار و زندگی برای آنان مهیا گردد.
در ادامه جلسه امیر هوشنگ عصار زاده عضو هیات مدیره بانک توسعه تعاون نیز با اشاره به نقش مهم بانوان شاغل در تربیت فرزندان سالم و صالح خاطرنشان کرد: مادران شاغل دارای ظرفیت‌های زیادی هستند تا علاوه بر حضور در جامعه و ایفای نقش اجتماعی خود بتوانند آینده‌سازان این کشور را نیز تربیت نمایند و قوانین و مقررات و دستورالعمل‌ها باید به‌گونه‌ای باشد که بانوان بتوانند به هر دو وظیفه خود به‌درستی عمل نمایند و مورد حمایت و توجه سازمان خود قرار گیرند.
وی افزود: ضروری است مدیران نیز به‌عنوان مجریان قانون در مقام اجرا، از رفتارهای سلیقه‌ای پرهیز نمایند و شرایطی را فراهم نمایند تا شرایط تسهیل‌گرایانه مندرج در قانون، به نحو مناسبی به نفع بانوان به اجرا درآید.
در ادامه رسول ارجمند مدیر امور سرمایه انسانی نیز گفت: قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت امتیازاتی را برای خانم‌ها در حفظ جایگاه مدیریتی و شغلی در دوران مرخصی زایمان، حضور ، دورکاری و پرداخت حقوق بانوان در نظر گرفته است که این الزامات در فرآیندهای مدیریت سرمایه انسانی بانک قرار دارد.

در این جلسه شش نفر از همکاران استانی و ستادی به نمایندگی از بانوان سراسر کشور، دیدگاه‌ها ، نقطه نظرات و مشکلات بانوان را مطرح کردند و مقرر گردید تمامی درخواست‌ها، پیشنهادها و نظرات مورد رسیدگی و چاره‌اندیشی واقع شود.

انتهای رپرتاژ آگهی 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha