• دوشنبه / ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۹:۵۳
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1400111814281
  • خبرنگار : 71518

اظهارات مدیرعامل پرسپولیس در مورد جذب رامین رضاییان و بازیکنان داخلی و خارجی

اظهارات مدیرعامل پرسپولیس در مورد جذب رامین رضاییان و بازیکنان داخلی و خارجی

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد جذب رامین رضاییان و بازیکنان داخلی و خارجی مورد نظر کادرفنی تیمش توضیح داد.

به گزارش ایسنا، رضا درویش در رابطه با عدم موفقیت تیم فوتبال پرسپولیس در دیدار سوپرجام که با شکست یک بر صفر این تیم مقابل فولاد خوزستان به پایان رسید، اظهار کرد: بازیکنان ما با وجود ۱۰ نفره شدن در نیمه دوم خوب عمل کردند و روی یک غفلت گل خوردیم و ضمن اینکه ۸ تا از بازیکنان ما یا مصدوم هستند یا به کرونا مبتلا شده‌اند و با توجه به این محرومیت‌ها نمایش خوبی داشتیم و از موقعیت‌های خوبی برخوردار بودیم اما به گل تبدیل نشد و این پیروزی را به تیم فولاد تبریک می‌گویم.

وی در رابطه با مشکلات مالی تیم فوتبال پرسپولیس نیز، عنوان کرد: مشکلاتی که بر ما تحمیل می‌شود، کار را سخت کرده است و از بدو ورود پول اوساگونا را تامین کردم و در حال حاضر نیز برای نادری نامه آمده و بیش از ۱۰۰ هزار یورو باید پرداخت کنیم و در مورد بیرانوند نیز دقیقا شب مسابقه در حالی که دروازه‌بان ذخیره نیز نداشتیم، پنجره باشگاه را بستند. در رابطه با استوکس و رادوشویچ نیز همین مشکلات وجود دارد و ضمن اینکه چک‌های فراوانی در دوره قبلی وجود دارد و باید بدانیم که باشگاه از یک ظرفیت مالی برخوردار است.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ادامه داد: آنجا که محل تبلیغات است، پول‌ها دریافت و هزینه شده و جایی برای گرفتن تبلیغات نیست و با رایزنی‌های جدید توانستیم چند اسپانسر داشته باشیم و تامین هزینه کنیم اما با این همه مشکل کار سخت است.

درویش با اشاره به اینکه مطالبات بازیکنان داخلی و خارجی و بسته شدن مستمر پنجره باشگاه، اظهار کرد: مقصر مدیر یا کس دیگری نیست و مگر یک بانک پشت سر باشگاه وجود داشته باشد و هزینه کند. این مسائل روی کادر فنی و بازیکنان نیز فشار وارد می‌کند. گاها در مورد تامین مایحتاج و مسائل اولیه مورد نیاز به وزیر ورزش مراجعه می‌کنیم تا مشکلات حل شود.

وی در مورد جذب بازیکن مطابق با درخواست سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، گفت: از کادر فنی درخواست کردیم هر بازیکنی که آزاد است را درخواست کند و اسامی ارائه شد بعضا بازیکنان ثابت تیم‌های دیگری هستند و امکان آزاد شدن ندارند و مثل این است که ما بخواهیم وحید امیری را برای باشگاه دیگری آزاد کنیم. در مورد شهریار مغانلو نیز درخواست داده‌ایم و اعلام کرده‌ایم برای قرارداد بستن و پرداخت پول مشکلی نداریم اما باید امکان انتقال بازیکن وجود داشته باشد.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد جذب بازیکنان خارجی و نیز رامین رضاییان نیز، بیان کرد: صحبت‌های مقدماتی انجام شده اما مشکلاتی در تیم مربوطه وجود دارد و در حال رایزنی هستیم و اگر مسیری وجود داشته باشد آن را طی خواهیم کرد. یک بازیکن خارجی نیز بود که برای انتقال وی نامه نوشتیم و گفتند فقط ۵ میلیون دلار رضایت نامه و یک میلیون دلار قیمت این بازیکن می شود و پرسپولیس چنین پولی ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۱۱-۲۰ ۱۸:۴۷

همیشه هروقت یک کسی تو گرفتاری ودردسری میافتدبقیه ازاین موقعیت استفاده میکنندکه پول بیشتری ازش بگیرند. این شده حکایت پرسپولیس گرچه تا پنجره نقل وانتقالات بازبشه دیگه بازیکنی نمیشه جذب کرد پس بهتره پولی به کسی پرداخت نشه

avatar
۱۴۰۰-۱۱-۲۰ ۱۸:۴۹

پرسپولیس اگه تمام بدهیهایش رو پرداخت کنه باز هم نمیتوانه بازیکن جذب کنه پس بهتره به هیچ کس پولی نده وهمین پول رو به بازیکنان حال حاضر خودش بده.