• پنجشنبه / ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۳:۵۴
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1400121209324
  • منبع : جهاد دانشگاهی

بررسی «کاربرد گیاهان دارویی و داروهای گیاهی در درمان بیماریهای کلیه و سنگ کلیه»

بررسی «کاربرد گیاهان دارویی و داروهای گیاهی در درمان بیماریهای کلیه و سنگ کلیه»

کنفرانس علمی «کاربرد گیاهان دارویی و داروهای گیاهی در درمان بیماریهای کلیه و سنگ کلیه» به همت پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در وبینار «کاربرد گیاهان دارویی و داروهای گیاهی در درمان بیماریهای کلیه و سنگ کلیه» که با سخنرانی دکتر شمسعلی رضازاده ،داروساز، متخصص شیمی دارویی و عضو هیات علمی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، برگزار شد، به فرآورده های گیاهی موثر بر بیماریهای کلیه و سنگ کلیه پرداخته شد.

رضازاده با اشاره به این که کلیه‌ها از مهم‌ترین ارگان‌های بدن هستند و عملکردهای مهمی را بر عهده دارند عنوان کرد  بیماری کلیوی یکی از بیماری‌های خاموش است که در صورت عدم درمان ممکن است منجر به ناتوانی طولانی‌مدت یا حتی مرگ شود.

عضو هیات علمی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، در ادامه گیاهان دارویی و فرآورده های گیاهی موثر بر  درمان بیماریهای کلیه و سنگ کلیه را برشمرد که می توان به ختمی، کنگرفرنگی، ذرت، دم اسب، شیرین بیان ، بابا آدم و ......اشاره کرد.

وی در این وبینار قسمت های مورد استفاده، ترکیبات، مواد موثره ، خواص درمانی و عوارض جانبی گیاهان دارویی موثر در درمان بیماریهای کلیه و سنگ کلیه را از نظر طب کلاسیک و طب سنتی برشمرد و در پایان به فرآورده هایی که از این گیاهان در بازار دارویی موجود می باشد و در خصوص این گیاهان با داروسازان به بحث و تبادل نظر پرداخته شد.

در این وبینار که دارای امتیاز بازآموزی بوده و با مجوز اداره کل آموزش مداوم جامعه پزشکی کشور از زیر مجموعه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار گردید، آخرین یافته های علمی مربوط به این حوزه مورد بررسی قرار گرفت.

مخاطبان این دوره پزشکان عمومی، داروسازان و متخصصان طب سنتی بودند و این دوره به صورت مجازی و آنلاین بر بستر آموزش های مجازی جهاددانشگاهی (امجد) برگزارگردیده ودر انتهای برنامه فایل پاورپوینت ارایه شده و فیلم ضبط شده برنامه نیز در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی، در پایان، شرکت کنندگان دوره به مدت 72 ساعت فرصت داده شد تا در آزمون آنلاین پایان دوره شرکت کنند و با پاسخ صحیح به 70 درصد سوالات بتوانند امتیاز بازآموزی دوره را کسب کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha