• یکشنبه / ۸ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۲:۲۲
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1401030805682
  • خبرنگار : 71607

چین در شرف پرتاب ماموریت شنژو-۱۴

چین در شرف پرتاب ماموریت شنژو-۱۴

آژانس فضایی چین اعلام کرده است که در شرف پرتاب یک ماموریت سرنشین‌دار دیگر به ایستگاه فضایی ساخت این کشور موسوم به "تیانگونگ" است.

به گزارش ایسنا و به نقل از چاینادیلی، آژانس فضایی سرنشین دار چین روز یکشنبه اعلام کرد فضاپیما سرنشین دار شنژو-۱۴ (Shenzhou XIV) به همراه موشک حامل لاگ مارچ تو اف (Long March ۲F) به مرکز پرتاب منتقل شده است و این سفینه فضایی در آینده نزدیک در زمان مناسبی به فضا پرتاب خواهد شد.

 به گفته آژانس فضایی سرنشین دار چین ، امکانات و تجهیزات در مرکز پرتاب در شرایط خوبی قرار دارد و طبق برنامه ریزی‌ها بررسی‌های مختلفی برای آزمایش عملکرد فضاپیما قبل از پرتاب انجام خواهد شد.

"شنژو-۱۳" آخرین ماموریت سال گذشته میلادی برای ساخت ایستگاه فضایی بود که در ماه گذشته فضانوردان آن به زمین بازگشتند. ایستگاه فضایی چین حداقل ۱۰ سال در فضا خواهد ماند، در حالی که انتظار می‌رود ایستگاه فضایی بین‌المللی در سال ۲۰۳۰ به فعالیت خود پایان دهد.

چین در شرف پرتاب ماموریت شنژو-۱۴

چین در شرف پرتاب ماموریت شنژو-۱۴

چین در شرف پرتاب ماموریت شنژو-۱۴

چینی‌ها قصد دارند در مجموع شش فضانورد را طی ماموریت‌های "شنژو-۱۴" و "شنژو-۱۵" به ایستگاه فضایی "تیانگونگ" بفرستند.

"هائو چون"(Hao Chun)، رئیس آژانس فضایی سرنشین‌دار چین اخیرا و پس از بازگشت فضانوردان ماموریت شنژو-۱۳ در یک نشست خبری، گفت: خدمه ماموریت "شنژو-۱۴" متشکل از سه فضانورد خواهند بود و آنها از مرکز پرتاب ماهواره "جیو چوان" در شمال غربی چین در ماه ژوئن به تیانگونگ خواهند رفت و به مدت شش ماه در آنجا کار خواهند کرد.

به گفته "هائو" در ماه ژوئیه، اولین بخش آزمایشگاهی ایستگاه فضایی به نام "Wentian یا Quest for the Heavens"به فضا پرتاب خواهد شد، در حالی که آزمایشگاه دوم به نام "Mengtian یا "Dreaming of the Heavens" در ماه اکتبر به این ایستگاه فرستاده خواهد شد.

چین قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۲ ساخت ایستگاه فضایی خود را در مدار به پایان برساند. در مجموع شش ماموریت برای امسال برنامه‌ریزی شده است. هنگامی که آنها به "تیانگونگ" متصل شوند، ایستگاه با ساختار T شکل کامل خواهد شد.پس از تکمیل "تیانگونگ" در اواخر سال جاری، ایستگاه دارای سه بخش خواهد بود و آن یک ماژول اصلی است که با دو آزمایشگاه فضایی بزرگ به وزن حدود ۷۰ تن متصل است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha