• دوشنبه / ۶ تیر ۱۴۰۱ / ۱۰:۳۷
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1401040603725
  • خبرنگار : 71536

بازگشت هوشنگ نصیرزاده به فدراسیون فوتبال

بازگشت هوشنگ نصیرزاده به فدراسیون فوتبال

هوشنگ نصیرزاده جانشین احمدرضا براتی در کمیته حقوقی و تدوین مقررات شد.

به گزارش ایسنا، هوشنگ نصیرزاده با حکم میرشاد ماجدی به عنوان سرپرست تدوین مقررات فدراسیون فوتبال انتخاب شد. این تغییر و تحول در حالی است که فقط حدود دو، سه ماه تا انتخابات باقی مانده است.

پیش از این احمدرضا براتی عهده‌داره این کمیته بود که به علت اختلافات به وجود آمده در دوره مدیریت شهاب‌الدین عزیزی خادم از این کمیته کناره‌گیری کرد و تا چندین ماه این کمیته مسئولی نداشت.

قبل از براتی، هوشنگ نصیرزاده تا آخرین روزهای مدیریت علی کفاشیان، مسئول کمیته تدوین مقررات بود اما با انتخاب مهدی تاج به عنوان رئیس، براتی جانشین وی شده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۰۴-۰۷ ۱۸:۴۰

تا فدراسیون به اهلش نرسه. همین بساط و بازیها هست و میزها بزرگتر و فوتبال کوچک‌تر. میشود و دادکانها. دائی ها. . کریمی ها حاج‌رضایی ها و جلالیها و و و و و و ازفوتبال دور میشوند