• شنبه / ۸ مرداد ۱۴۰۱ / ۱۱:۰۴
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1401050805818
  • خبرنگار : 71589

تاریخ ششمین پرتاب سرنشین‌دار "بلو اوریجین" مشخص شد

تاریخ ششمین پرتاب سرنشین‌دار "بلو اوریجین" مشخص شد

شرکت فضایی خصوصی "بلو اوریجین" شش خدمه جدید خود را در تاریخ ۴ اوت با موشک "نیو شپرد" به مرز فضا خواهد فرستاد.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، شرکت "بلو اوریجین"(Blue Origin) زمان انجام ششمین پرواز سرنشین‌دار گردشگری خود را فاش کرده است.

این ماموریت موسوم به "NS-۲۲" بیست و دومین پرتاب موشک "نیوشپرد" در مجموع است و اکنون در تاریخ ۴ اوت، یعنی دو ماه پس از پرواز فضایی قبلی خود، به لبه فضا خواهد رفت.

گفتنی است که پنجره پرتاب این ماموریت از ساعت ۹:۳۰ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی(۱۸:۰۰ به وقت ایران) باز می‌شود.

این شرکت اخیراً مسافرانی را که در این پرواز به مرز فضا سفر خواهند کرد، معرفی کرد. در میان آنها مهندس سارا صبری اولین مسافر مصری فضا و یک کارآفرین پرتغالی به نام "ماریو فریرا" حضور خواهند داشت که به ترتیب اولین مصری و پرتغالی هستند که از فضا بازدید می‌کنند.

در عین حال، یک کاوشگر و ماجراجوی بریتانیایی-آمریکایی در این جمع به نام "ونسا اوبراین" تبدیل به اولین زنی خواهد شد که سه‌گانه کاوشگران را تکمیل می‌کند. او پیش از این به قله اورست صعود کرده است و عمیق‌ترین نقطه سیاره ما یعنی گودال چلنجر را کاوش کرده است. اوبراین پس از "گویکتور ویسکوو" که در چهارم ژوئن در ماموریت NS-۲۱ به فضا رفت، دومین فردی خواهد بود که این سه چالش را تکمیل می‌کند.

وی اولین زنی خواهد بود که هم به قله اورست رسیده است، هم به اعماق گودال چلنجر سفر کرده که گمان می‌رود عمیق‌ترین نقطه اقیانوسی در زمین باشد و همچنین از "خط کارمان" که مرز بین جو زمین و فضای بیرونی است، بازدید می‌کند.

بقیه خدمه این پرواز شامل "کوبی کاتن"، یکی از بنیانگذاران کانال محبوب آموزش ترفند و کمدی در یوتیوب به نام "Dude Perfect" با ۵۷ میلیون دنبال کننده، "استیو یانگ" یک مدیر مخابراتی و "کلینت کلی سوم" است که پروژه خودروی خودران را در آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی آمریکا(دارپا) در دهه ۱۹۸۰ آغاز کرد. "بلو اوریجین" خاطرنشان می‌کند که او با ایجاد پایه و اساس این فناوری، راه را برای وسایل نقلیه خودران مدرن هموار کرده است.

بلواوریجین مبلغی را که این مسافران پرداخت کرده‌اند، فاش نکرده است. با این حال باید گفت که رقیب این شرکت فضایی خصوصی یعنی "ویرجین گلکتیک"(Virgin Galactic) صندلی‌های خود را به قیمت ۴۵۰ هزار دلار به فروش می‌رساند. در حالی که بیشتر افراد این هزینه‌ها را شخصا تقبل می‌کنند، اما برخی از آنها نیز حمایت مالی دریافت می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha