• سه‌شنبه / ۱۵ شهریور ۱۴۰۱ / ۱۸:۴۵
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1401061512163
  • خبرنگار : 71664

معاون وزیر علوم خطاب به معاونان فرهنگی دانشگاهها:

در زمینه نشاط افزایی در محیط های دانشگاهی گام بردارید

در زمینه نشاط افزایی در محیط های دانشگاهی گام بردارید

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: سند اسلامی شدت شدن برای اقدامات فرهنگی در کانون اصلی اقدامات فرهنگی قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، عبدالحسین کلانتری در هفتاد و یکمین گردهمایی مدیران فرهنگی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور که در پژوهشگاه علمی و صنعتی ایران برگزار شد، ضمن بیان این مطلب ، خطاب به مدیران فرهنگی دانشگاهها اظهار کرد: معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، سند اسلامی شدن دانشگاه را در کانون توجه قرار داده‌است. من از شما می‌خواهم که به دنبال ایجاد سند جدید نباشید، چرا که کشور از تعدد اسناد رنج می‌برد.

وی ادامه داد: از گستردگی اقدامات پرهیزکنید، گستردگی سبب می‌شود که امور بسیاری از کانون توجه خارج شوند.

دکتر کلانتری با بیان اینکه مدیران فرهنگی دانشگاهی در یک فضای خاص فعالیت می‌کنند، توضیح داد: مدیران فرهنگی به عنوان نقطه تماس دانشجویان در قبال امور فرهنگی به حساب می‌آیند. تاثیر مدیران فرهنگی می‌تواند حتی از معاونان فرهنگی بیشتر باشد.

معاون وزیر علوم تصریح کرد: به طور قطع، معاونان فرهنگی به اندازه مدیران فرهنگی با دانشجویان ارتباط ندارند. نشاط افزایی در محیط‌های دانشگاهی به شما بازمی‌گردد؛ از شما می‌خواهم که در این زمینه گام بردارید. مدیریت فرهنگی، دستگاه، تجلی جلوه رحمانی دانشگاه است. بیشترین ارتباط دانشگاه با دانشجویان باید از طریق معاونت فرهنگی انجام شود؛ این موضوع باید در دستور کار قرار گیرد و بیشترین رابطه صمیمی از جانب معاونت فرهنگی باشد.

دکتر کلانتری تصریح کرد: معاونت فرهنگی می‌خواهد یاور، دوست، همراه دانشجویان باشد. این معاونت به عنوان خانواده دانشجویان به حساب می‌آید و باید به آنها توجه شود نقش خود در قبال دانشجویان را باید به درستی ایفا کنیم؛چرا که دانشجویان آینده‌سازان کشور هستند و تعامل با دانشجویان برعهده ما مسئولان فرهنگی دانشگاه‌ها است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه برخی از دانشجویان با اکراه به برخی از کلاس‌ها می‌روند، ادامه داد: شاید برخی از دانشجویان تنها برای حضور و غیاب در کلاس‌های درس حاضر می‌شوند اما براساس حس مسئولیت‌پذیری خود برای فعالیت‌های فرهنگی تلاش می‌کنند. ما مسئولان فرهنگی باید برای کاهش خطاهای آنها در امور فرهنگی تلاش کنیم.

وی با بیان اینکه بنا به فرموده‌ مقام معظم رهبری، دانشجویان، حلقه میانی کشور هستند، توضیح داد: فعالیت‌های فرهنگی شامل فعالیت دانشجویان در انجمن‌ها، تشکل‌ها، هئیت‌های مذهبی و ... است که نیاز به حمایت و بسترسازی دارند.

وی گفت: منش دانشجویی و ویژگی خاص دانشجویان باید با محیط دانشگاه‌ها متناسب باشد. لذا "آیین‌نامه پوشش و حجاب" تنظیم شده است. معاونت فرهنگی و اجتماعی در نامه‌ای خطاب به روسا و معاونان فرهنگی دانشگاه‌ها خواسته است که اقدامات آنها در قبال اجرای این آیین‌نامه‌ها متناسب با فضای دانشگاهی باشد.

دکتر کلانتری با بیان اینکه نگاه به امور فرهنگی دانشگاه‌ها باید فرصت محور باشد، اظهار کرد: منظور این است که فرصت کنشگری دانشجویان را ببینیم. این موضوع نباید به این معنا باشد که اشتباهات آنها را نادیده بگیریم. این روزها، دوران سلطه فضای مجازی بر رسانه‌ها است. ما توجه خود را به تهدیدها معطوف کرده‌ایم اما باید به جای توجه به تهدیدها، دانشجویان را در کانون توجه قرار دهیم و به آنها پروبال دهیم.

وی افزود: مدیران فرهنگی، روابط عمومی دانشگاه‌ها، روسای دانشگاه‌ها و معاونان فرهنگی نیستند. مسائل دانشجویی باید در رسانه ملی مطرح شود.اما این انتظار را نداشته باشیم  که تمام مسائل را با کمک صدا و سیما بیان کنیم. تصاویری که درباره مسائل دانشجویی توسط گوشی های دانشجویان ضبط شده، را نیز می توانیم در فضای مجازی قرار دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha