• دوشنبه / ۱۶ آبان ۱۴۰۱ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1401081610840
  • خبرنگار : 30188

آیا سمپاشی خانگی راه درستی برای مبارزه با حشرات خانه است؟

آیا سمپاشی خانگی راه درستی برای مبارزه با حشرات خانه است؟

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که در منزل خود با حشراتی از قبیل سوسک، موریانه، ساس و... مواجه شده باشید و بخواهید با استفاده از حشره‌کش، این حشرات مزاحم را از بین ببرید. اما آیا اینکار اصولی است؟ خیلی از مواقع استفاده از حشره‌کش‌ها و سموم باعث بدتر شدن اوضاع یا حتی از کنترل خارج شدن وضعیت می‌شود؛ چرا که در ابتدا باید بدانیم دقیقا چه نوع حشره‌ای در منزل ما وجود دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از سمپاشی تضمینی آریا، در اغلب موارد بسیاری از مردم تفاوت مورچه و موریانه را به درستی نمی‌دانند و همین اشتباه باعث بروز خسارت‌های بسیاری می‌شود.

در ابتدا باید به شما بگوییم برای مشاوره‌ی رایگان در خصوص شناسایی حشراتی که در منزل مشاهده می‌کنید، می‌توانید با کارشناسان زبده‌ی ما تماس بگیرید تا بتوانیم در این خصوص به شما کمک کنیم.

شماره‌های تماس جهت مشاوره با متخصص حشره‌شناسی: 09120326369 | 02166767732 | 02188673502

سمپاشی سرخود، چطور باعث آسیب به ساختمان می‌شود؟

با یک مثال ساده در خصوص زندگی موریانه‌ها این موضوع را به شما می‌گوییم. سمپاشی موریانه یک کار کاملا تخصصی می‌باشد. موریانه‌ها زندگی اجتماعی دارند که کنترل کلنی توسط ملکه انجام می‌شود. ملکه تعیین می‌کند کدوم موریانه‌ها کارگر باشند، یا سرباز. ملکه می‌تواند روزانه تا چندین هزار تخم بگذارد؛ اینجا مشکل بزرگ بوجود می‌آید، زمانی که شما با سمپاشی ناآگاهانه‌ی قسمت‌هایی که موریانه در آنجا مشاهده می‌شود، باعث گسترش کلنی و تونل‌های این حشرات، بیش از پیش می‌شوید. با توجه به قدرت تخم‌گذاری ملکه، آسیب چندانی به کلنی وارد نمی‌شود. چرا که ظرف چند روز، تعداد بسیار بیشتری از حشرات از دست رفته جایگزین می‌شوند. نکته‌ی بسیار مهم در خصوص موریانه‌ها این است که ملکه تا زمانی که زنده باشد، همچنان شما با این مشکل دست به گریبان خواهید بود. پس تنها راه خلاصی از شر موریانه‌ها، از بین بردن ملکه‌ی آن‌ها است. در اینجا شاید به فکر مسموم کردن ملکه با طعمه‌های مسموم بیوفتید.

اما متاسفانه باید به شما بگوییم که حتی با طعمه‌های مسموم نیز نمی‌توانید ملکه‌ی موریانه‌ها را از بین ببرید. چرا که ملکه، مهمترین جز کلنی است. پس همه‌ی موریانه‌ها شدیدا از ملکه محافظت می‌کنند. ملکه‌ی موریانه‌ها پیش مرگ دارد؛ به این صورت که حتی غذای ملکه نیز توسط برخی از موریانه‌ها خورده می‌شود تا آسیبی به ملکه نرسد.

پس چطور می‌توانیم ملکه‌ی موریانه‌ها را از بین ببریم؟

ما در این مجموعه با استفاده از سموم ارگانیک، طعمه‌ای لذیذ برای موریانه‌ها فراهم می‌کنیم که بسیار قوی می‌باشد، اما سم آن بلافاصله تاثیرگذار نخواهد بود. در این روش، طعمه‌ی سمی با توجه به تاثیر دو هفته‌ای، از سیکل پیش مرگ‌های ملکه نیز عبور می‌کند و خوراک ملکه می‌شود. پس از دو هفته ملکه خواهد مرد و این پایان مزاحمت موریانه‌ها برای شما خواهد بود. چرا که کلنی بدون ملکه، مانند یک بدن بدون سر، در مدت کوتاهی از بین خواهد رفت.

آیا سمپاشی خانگی راه درستی برای مبارزه با حشرات خانه است؟

از بین بردن و روش سمپاشی حشراتی مثل ساس، کنه کبوتر، بیدفرش و مایت‌ها نیاز به تخصص بیشتری دارد و هرگز این حشرات را دست کم نگیرید.

همراه تیم تخصصی و مجرب حشره‌شناسی و سم‌شناسی با استفاده از روش‌های نوین سمپاشی در دنیا در کنار شما هموطنان عزیز می‌باشد. این شرکت مشکل کنه کبوتری را بصورت تضمینی با سموم ارگانیک بدون نیاز به جابجایی وسایل منزل و بدون نیاز به ترک طولانی مدت منزل این مشکل را برطرف نموده لازم است بدانید در این روش از سموم کاملا گیاهی بی‌ضرر برای انسان استفاده می‌شود. شرکت سمپاشی تضمینی آریا واردکننده سموم خانگی آلمانی و ایتالیایی در ایران همواره یکی از بهترین و جدیدترین روش‌ها رو در اختیار دارد.

ساس‌ها چگونه زنده می‌مانند؟

ساس‌ها حشرات خون‌خوار هستند. آن‌ها معمولاً برای بقا و تولید مثل از خون موجودات دیگر تغذیه می‌کنند. ساس معمولاً برای زنده ماندن و تولید مثل از انسان و سایر میزبانان خونگرم تغذیه می‌کند. آن‌ها با شناسایی دی‌اکسیدکربن ساطع شده از افراد یا حیوانات خونگرم میزبان را پیدا می‌کنند و از روی گرما و رطوبت؛ خواب بودن شخص را تشخیص می‌دهند. برای تغذیه، آن‌ها به پوست میزبان نفوذ می‌کنند و مایع بزاقی که حاوی یک ماده‌ی ضد انعقاد است را برای کمک به خون‌گیری تزریق می‌کنند.

برای آشنایی با روش‌های از بین بردن سایر حشرات مثل سوسک، سوسک ریز، سوسک آشپزخانه، ساس، کنه، کنه کبوتری، سمپاشی ساس ، سمپاشی بید فرش، بید لباس، سمپاشی تهران، سمپاشی شیراز و...

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha