• شنبه / ۲۱ آبان ۱۴۰۱ / ۱۱:۳۶
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1401082114209
  • منبع : باشگاه دانشجویان

معرفی مایه کشت و آغازگرها

معرفی مایه کشت و آغازگرها

انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه فسا، کارگاه تخصصی لبنیات را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این کارگاه با تدریس پیام زین‌العابدینی ـ دانشجوی دکتری تخصصی صنایع غذایی گرایش شیمی، در روزهای ۲۵ تا ۲۷ آبان از ساعت ۱۸ تا ۲۱ برپا می‌شود.

«فرآورده‌های تخمیری»، «مایه کشت و آغازگرها»، «انواع باکتری‌های اسید لاکتیک مصرفی در مایه‌ها»، «فرآورده‌های کشت داده شیر (کفیر، دوغ)»، «ماست (انواع ماست ـ عوامل موثر در کیفیت ماست ـ کنترل ـ شیمی، ترکیبات و استاندارد کردن شیر ماست ـ خط تولید ماست ـ کنترل ماست پاستوریزه و آزمایشات ـ ایرادات و نقایص ماست)»، «پنیر (ویژگی‌های عمومی ـ طبقه‌بندی پنیر ـ شیمی و ترکیبات و استاندارد کردن شیر پنیر ـ تولید پنیر ـ آنزیم‌های انعقادی ـ مکانیزم انعقاد ـ نقش استارترها ـ معرفی و نحوه تولید چند پنیر خاص)» و «آب پنیر (ویژگی‌ها ـ انواع ـ ترکیب ـ فرآوری آب پنیر)» سرفصل‌های این دوره است.

علاقه‌مندان برای شرکت در کارگاه تخصصی لبنیات و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شناسه @fatemehrp811 پیام دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha