• چهارشنبه / ۷ دی ۱۴۰۱ / ۱۶:۳۹
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1401100704152
  • خبرنگار : 30188

خرید سیمان فله و پاکتی از خانه سیمان

خرید سیمان فله و پاکتی از خانه سیمان

خرید سیمان به عنوان یکی از موارد اصلی مصالح ساختمانی نیاز به دانش و آگاهی بالایی دارد، در واقع خرید مصالح ساختمانی برای ساخت‌وساز باید بر اساس استانداردهای خاصی انجام شود تا در نهایت سازه‌ها با کیفیت و استحکام ساخته شوند.

به گزارش ایسنا به نقل از خانه سیمان، به طور کلی ورود مصالح ساختمانی به دنیای عرضه و تقاضا یکی از رویدادهای قابل توجه در اقتصاد به شمار می‌آید، در واقع ورود سیمان به بورس کالا شرایطی را فراهم نمود که نیازی به قبول قیمت‌گذاری‌های دستوری نباشد و بتوان فارغ از استاندارد بازارهای داخلی و خارجی و بازارهای صادرات بین‌المللی به خرید و فروش آزاد پرداخت. در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی نحوه عرضه و تقاضای سیمان و چگونگی قیمت‌گذاری و خرید آن بپردازیم.

آشنایی با انواع سیمان

با نگاهی به تاریخچه‌ی ورود سیمان به دنیای ساخت‌وساز خواهید دید که این کالا در ابتدای امر به صورت واحد تولید و عرضه می‌شده، در واقع ماهیت هر محصول به این گونه است که در ابتدای ورود به یک شکل تهیه و سپس با ایجاد تغییرات در انواع مختلف با کاربردهای متفاوت عرضه شوند. در حالت کلی سیمان با یک هدف مشخص در ساخت‌وساز مورد استفاده قرار می‌گیرد، این متریال یک فرآورده کاملا شیمیایی است که به صورت پودر عرضه می‌شود، البته فرم ظاهری این متریال به نوع آن بستگی دارد چرا که در انواع مختلف با کاربردهای متفاوت تولید می‌شود.

برای استفاده از سیمان باید آن را با مقدار مناسبی از آب ترکیب کرد تا یک ماده قابل شکل‌گیری به دست آید، البته همانطور که عنوان شد این متریال در انواع مختلف تولید می‌شود که شامل موارد زیر هستند:

سیمان پرتلند

سیمان یکی از کاربردی‌ترین متریال ساختمانی است و دلیل این استفاده مکرر، داشتن نمونه‌های متفاوت است، در این میان سیمان پرتلند به عنوان یکی از رایج‌ترین نوع سیمان معرفی شده که خود در بخش‌های مختلف زیر تقسیم می‌شود:

سیمان نوع یک

متریال کاملا ساده که در تمامی ساخت‌وسازها در اقلیم‌های آب و هوایی عادی مورد استفاده قرار می‌گیرد و به ساده‌ترین شکل ممکن تولید می‌شود.

سیمان نوع دو

این نوع سیمان پرتلند بر اساس شرایط خاصی و با میزان حرارت هیدراتاسیون کمتر تولید می‌شود و همین امر سبب شده که معمولا در بخش‌هایی مورد استفاده قرار گیرد که کمتر مورد حمله سولفات‌ها هستند.

سیمان نوع سه

از این نوع سیمان برای تولید بتن سیمانی استفاده می‌شود و دلیل آن نیز وجود ترکیبات زودگیر است که بر این اساس در بخش‌هایی که سیمان فوری نیاز باشد، پرتلند نوع سه بر همه موارد اولویت خواهد داشت. در تولید این نوع سیمان بر خلاف نوع دو از میزان حرارت هیدراتاسیون بالا استفاده می‌شود و همین امر سبب شده که برای آزادسازی گرما کاربرد زیادی در شرایط آب و هوایی سرد داشته باشد.

سیمان نوع چهار

در زمان خرید سیمان باید به قابلیت‌های آن توجه خاصی شود، معمولا پرتلند نوع چهار به دلیل دیرگیر بودن بیشتر در مناطق گرم مورد استفاده قرار می‌گیرد. در واقع این نوع سیمان در زمان بتن‌ریزی‌های حجیم تا حد زیادی تنش‌های حرارتی را کاهش می‌دهد.

سیمان نوع پنج

تولید این نوع سیمان پرتلند به نسبت نوع یک نیاز به حرارت کمتری دارد و معمولا در برابر حملات سولفات‌ها از مقاومت بیشتری برخوردار است.

سیمان سفید

سیمان سفید یکی از نمونه‌های پرکاربرد و پرمصرف است که در بخش‌های متفاوتی مورد استفاده قرار می‌گیرد، در تولید این متریال از نوعی خاک رس استفاده می‌شود که میزان منیزیم و سولفات آهن آن کمتر از ۸ درصد است. یکی از عمده دلایل رنگ سفید این متریال انتخاب سوخت کوره است که معمولا از جنس موادی انتخاب می‌شود که قابلیت تولید دوده ندارد. لازم به ذکر است بدانید که پس از تولید سیمان سفید برای افزایش دوام و سفید شدن رنگ آن از ترکیب پودر سنگ گچ استفاده می‌شود که این ترکیبات در زمان خرید سیمان سفید بسیار تأثیرگذار هستند.

سیمان سیاه

یکی دیگر از انواع سیمان که در ساختمان‌سازی کاربرد زیادی دارد، نوع سیمان سیاه است که معمولا در ترکیب آن از انواع اکسیدان یا اکسیدهای معدنی استفاده می‌شود و عامل اصلی تیره شدن رنگ سیمان خواهد شد. گفتنی است که در فرآیند تولید این سیمان دوده‌هایی ایجاد می‌شود که در تیره شدن رنگ متریال بسیار تأثیرگذار هستند و یکی از عمده دلایل خرید سیمان سیاه استحکام و مقاومت بالای آن است.

سیمان طبیعی

در زمان خرید سیمان طبیعی باید توجه داشته باشید که این دو به دو دسته تقسیم می‌شود که در حالت اول از سنگ‌های سیمانی که در طبیعت وجود دارد استفاده می‌شود و ماهیت آن شباهت زیادی به سیمان معمولی دارد اما از درجه پخت کمتر برخوردار است.

مواد اولیه در نوع دوم ترکیبی از آب آهک و رسوب دیاتومه است و از خود حالت چسبندگی ندارد اما در ترکیب با سایر متریال ساختمانی می‌تواند چسبندگی بالایی داشته باشد. به خاطر داشته باشید که خرید این نوع سیمان بیشتر با هدف افزایش استحکام سازه‌ها صورت می‌پذیرد.

سیمان آمیخته

یکی از ویژگی‌های مهم کارخانه تولیدکننده سیمان، ارائه انواع سیمان با قابلیت‌های متنوع است. سیمان آمیخته که از ترکیب کلینکر مواد پوزولانی طبیعی، مواد افزودنی ویژه، روباره آهن‌گدازی به همراه مقدار کمی سنگ گچ تهیه می‌شود از استحکام و دوام قابل توجهی برخوردار است.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۰-۱۱ ۲۳:۰۱

سلام ودرودخسته نباشیدازمطالب مفیدواموزنده ای که زحمت کشیدین وقت گذاشتین دراین صفعه به نمایش عموم گذاشتید،تشکرفراوان ازلطف شما.