• چهارشنبه / ۱۴ دی ۱۴۰۱ / ۱۷:۳۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1401101408954
  • خبرنگار : 71560

رئیس کمیسیون عمران مجلس پاسخ داد

چه کسی مسئول ساخت مسکن است؟

چه کسی مسئول ساخت مسکن است؟

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: قطعا دولت نباید مستقیما وارد ساخت مسکن شود اما باید با فراهم کردن زمین مناسب، مصالح ساختمانی ارزان قیمت و ارائه تسهیلات مناسب بخش خصوصی را در ساخت مسکن همراهی کند.

محمدرضا رضایی کوچی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ضرورت اهتمام بخش های مختلف دولت برای اجرای  قانون جهش تولید مسکن، بیان کرد: باتوجه به تغییراتی که در وزارت راه و شهرسازی اتفاق افتاده است، امیدواری ما برای اجرای قانون جهش تولید مسکن کمی بیشتر شده است. اکنون مدل های مختلفی برای تامین منابع مالی ساخت مسکن تعریف شده است. عمده مشکل در ساخت مسکن به تامین منابع مالی باز می گردد.

وی در ادامه اظهار کرد: با تاکیدی که شخص رئیس جمهور بر ساخت مسکن داشته و پیگیری وزیر راه و شهرسازی و کمیسیون عمران مجلس به دنبال همکاری بانک ها در ارائه تسهیلات برای ساخت مسکن هستیم تا بتوانیم از ظرفیت بانک ها و تسهیلات بانکی استفاده بیشتری داشته باشیم. امروز ساخت یک واحد ۱۰۰ متری حدود یک میلیارد تومان هزینه بر می دارد. اگر ما حدود ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات ارائه دهیم بالغ بر ۵۰۰ میلیون تومان نیز باید آورده فرد باشد.

نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: ساخت مسکن نسبت به سال گذشته سخت تر شده است اما باز هم ما معتقد هستیم که ساخت مسکن انجام شدنی است. مسئولیت ساخت مسکن باید بر عهده بخش خصوصی باشد. دولت به هیچ عنوان نباید وارد ساخت و ساز مسکن شود. اما دولت باید به بخش خصوصی کمک داده و از بخش خصوصی پشتیبانی کند.

وی در ادامه تاکید کرد: دولت باید برای ساخت مسکن زمین در اختیار بخش خصوصی قرار داده و تسهیلات مناسب به این بخش ارائه کند. مصالح ساختمانی مورد نیاز را نیز با قیمت مناسب فراهم کند. اما دولت نباید مستقیما وارد ساخت مسکن شود. باید از ظرفیت بخش خصوصی و انبوه سازان برای ساخت مسکن استفاده شود. از سوی دیگر بخشی از مردم هستند که خودشان زمین دارند و ما باید در صدور پروانه ساختمانی و ارائه تسهیلات به آن ها کمک کنیم تا مسکن ساخته شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۰-۱۴ ۲۲:۰۲

ساخت خانه های تک واحدی به لحاظ تامین زیرساخت های آب و برق و گاز و آسفالت خیلی گرونه ولی اگه دو طبقه و ۴واحدی و بدون پارکینگ و آسانسور باشه به صرفه است و اگه بیشتر از دو طبقه باشه با هزینه ساخت زیاد می شه چون ستون و پارکینگ و آسانسور می خواد...

avatar
۱۴۰۱-۱۰-۱۴ ۲۳:۰۶

مصالح ارزانت عالی بود.خوش تیپ سیمان کیسه ای ۷۰ هزار تومن ی دونه آجر سه هزار تومن.