• شنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۲:۴۷
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1402022314682
  • خبرنگار : 30188

نقش لوله مبلی در تولید بازی‌های رومیزی

نقش لوله مبلی در تولید بازی‌های رومیزی

مقاطع فولادی انواع بسیار متفاوت و متنوعی دارند که شاید بتوان گفت لوله ساده‌ترین و البته پرکاربردترین شکل آنهاست. حتی این نوع خاص از مجموعه بزرگ و گسترده مقاطع فولادی، خود انواع مختلفی دارد که به واسطه‌ی ویژگی‌های فیزیکی‌شان هر کدام برای هدفی خاص مناسب‌تر هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از صباپروفیل، کاربرد انواع پروفیل و لوله مبلی به حدی گسترش پیدا کرده است که از آن‌ها برای ساخت انواع بازی‌های رومیزی هم استفاده می‌شود. فوتبال دستی یکی از قدیمی‌ترین انواع بازی‌های رومیزی است که اتفاقاً از لوله مبلی برای ساخت یکی از اجزای اصلی آن استفاده می‌شود. در ادامه در مورد لوله مبلی، نقش آن در فرآیند تولید فوتبال دستی و چگونگی تولید این بازی رومیزی جذاب بیشتر توضیح خواهیم داد.

کاربرد لوله مبلی در ساختار فوتبال دستی

همان‌طور که می‌دانید لوله مبلی نوعی مقطع فولادی ظریف اما کاربردی است که از آن به عنوان دسته‌ بازی در فوتبال دستی استفاده می‌شود. این دسته‌ها یکی از مهم‌ترین بخش‌های فوتبال دستی هستند چرا که تعیین کننده‌ی سرعت حرکت مهره‌ها خواهند بود. طول، ضخامت و کیفیت سطحی این لوله‌ها مستقیماً بر کیفیت ساخت اثر دارد اما برای انتخاب بهترین لوله باید به سه نکته توجه داشته باشیم.

1.وزن لوله مبلی

وزن لوله مبلی در صورتی که از آن به عنوان دسته فوتبال دستی استفاده بشود بسیار مهم و تعیین‌کننده است. این دسته‌ها باید سبک وزن باشد تا حرکت دادن آن‌ها برای بازیکن ساده‌تر باشد. سرعت حرکت این دسته‌ها در واقع سرعت حرکت بازیکنان است. ابعاد صفحه فوتبال دستی اندازه مشخص و استانداردی دارد در نتیجه طول این لوله‌ها نیز مقدار مشخصی خواهد بود و از حدی بلندتر نخواهد شد. این طول و قطر کم و ضخامت پایین باعث می‌شود که لوله نهایتاً سبک وزن باشد.

2.کیفیت سطحی لوله مبلی

کیفیت سطحی در این زمینه به دو دلیل اهمیت دارد اول این که بر زیبایی ظاهری محصول نهایی اثرگذار است و دوم تأثیری است که بر سرعت حرکت می‌گذارد. این که لوله کیفیت سطحی بالایی داشته باشد باعث می‌شود لوله بدون مشکل و مانعی بتواند به راحتی درون حفره‌های دسته حرکت کند. تا حد زیادی کارخانه تولیدکننده می‌تواند تعیین‌کننده یا به عبارت دقیق‌تر تضمینی برای کیفیت لوله باشد. گروه صنعتی صبا یکی از بهترین و معتبرترین تولیدکننده‌ها در زمینه تولید لوله و پروفیل است.

3.قیمت لوله مبلی

فوتبال دستی اجزا و بخش‌های متفاوتی دارد که هر کدام تا حدی و به نسبت کاربردشان بر قیمت تمام شده محصول اثرگذار هستند. یکی از این اجزا که تقریباً در حجم بالا هم مورد استفاده قرار می‌گیرد لوله مبلی است. قیمت لوله مبلی اما به واسطه‌ی سبک وزن و ظریف بودنش نسبتاً کم و مقرون به صرفه است. تمام ویژگی‌های این لوله برای ساخت فوتبال دستی مناسب است و این باعث شده قیمت لوله حتی برای این مورد خاص مناسب‌تر و به صرفه‌تر هم باشد.

نقش لوله مبلی در تولید بازی‌های رومیزی

فوتبال دستی چگونه تولید می‌شود؟

برای ساخت فوتبال دستی دانش فنی و خلاقیت به یک اندازه مهم و اثرگذار است. نخستین مرحله تولید انتخاب مواد اولیه مناسب است. برای ساخت این محصولات از مواد اولیه متفاوت و متنوعی می‌توان استفاده کرد که چوب، فولاد و پلاستیک معمول‌ترین آن‌ها هستند. برای ساخت بدنه هم از چوب و هم پلاستیک استفاده می‌شود، دسته‌ها اما همان‌طور که گفتیم فولادی هستند. پایه‌ها هم معمولاً از جنس مقاطع فولادی است با این تفاوت که از نمونه‌های سنگین برای این بخش استفاده می‌شود. فیگور فوتبالیست‌ها که روی دسته نصب می‌شود از پلاستیک یا چوب ساخته می‌شود. سایر اجزای کوچک نیز عموماً از جنس پلاستیک است. مواد اولیه بسیار مهم هستند چرا که تعیین می‌کنند محصول نهایی چه وزنی داشته باشد، کیفیت و طول عمر آن چطور باشد. بعد از انتخاب مواد اولیه فرآیند تولید آغاز می‌شود.

1.طراحی الگو اولیه

در این مرحله ابعاد و شکل تمامی اجزا تعیین می‌شود. امکان طراحی این اجزا هم به شکل دستی و هم با نرم‌افزارهای طراحی امکان‌پذیر است. امروزه به لطف نرم‌افزارهای پیشرفته امکان طراحی سه بعدی صفحه بازی وجود دارد که به راحتی می‌توان نواقص و ایرادات آن را برطرف کرد. در این مرحله تمام جزئیات و اجزای مورد نیاز در صفحه بازی قرار می‌گیرد. نخست ابعاد صفحه و دیواره‌ها باید مشخص بشود. پس از آن مکان دقیق دروازه و دسته‌های بازی در دیواره‌های طولی و عرضی مشخص می‌شود. در همین مرحله باید شکل و وزن پایه‌ها تا محل ورود توپ و صفحه امتیازدهی مشخص بشود.

2.اجرای الگو اولیه

پس از طراحی الگو، مواد اولیه مطابق این طراحی باید برش خورده و آماده بشوند.

به عنوان مثال صفحه کف و دیواره‌ها مطابق ابعاد طراحی برش می‌خورند. لوله‌ها با توجه به ابعاد صفحه و مطابق با الگو اولیه برش می‌خورند. مقاطع مصرفی برای پایه‌ها در صورتی که بازی پایه‌دار باشد، آماده می‌شود.

3.رنگ‌آمیزی اجزا

شاید در ظاهر این مرحله خیلی مهم به نظر نرسد اما در واقع با توجه به تأثیری که بر زیبایی و کیفیت نهایی محصول تولیدی دارد، بسیار مهم است. مهم‌ترین بخش برای رنگ‌آمیزی صفحه بازی است. رنگ کف باید تمیز، باکیفیت و براق باشد. به این شکل هم زیبایی ظاهری محصول تأمین می‌شود و هم به واسطه‌ی صیقلی بودن توپ به راحتی روی صفحه حرکت می‌کند. خطوط زمین فوتبال نیز باید با دقت و به درستی و مطابق محل استقرار فیگورها روی زمین قرار بگیرد.

قدم بعدی رنگ‌آمیزی و یا آبکاری پایه‌ها و دسته‌هاست. با توجه به این که لوله مبلی به سرعت در معرض هوا زنگ می‌زنند معمولاً روی آن‌ها از یک لایه پوشش به عنوان محافظی در برابر زنگ‌زدگی استفاده می‌شود. قیمت لوله مبلی اصفهان حتی بعد از انجام فرآیندهای ثانویه‌ای چون آبکاری مناسب و مقرون به صرفه خواهد بود.

فیگورها نیز بسته به این که چه جنسی داشته باشند و یا چگونه ساخته شده باشند امکان دارد رنگ‌آمیزی بشوند تا ظاهر زیباتری روی صفحه داشته باشند.

نقش لوله مبلی در تولید بازی‌های رومیزی

4.مونتاژ اجزا

پس از اتمام این مراحل حالا تمامی بخش‌ها و اجزا آماده هستند تا به درستی به هم متصل شده و صفحه بازی را بسازند. در قدم اول صفحه‌ و دیواره‌ها باید به هم متصل شود. پایه‌ها در قدم بعدی باید به صفحه متصل شود. پس از اتصال بخش‌های اصلی و ساخت بدنه نوبت به اجزا کوچک‌تر می‌رسد. اجزایی چون محل ورود توپ، محل اسقرار دسته‌ها، دروازه، پنل امتیازدهی و ...

چند نکته کلیدی

شاید در ظاهر فوتبال دستی یک بازی رومیزی ساده و پیش‌ پا افتاده باشد که فرآیند تولید ساده‌ای هم دارد اما کاملاً برعکس اتفاقاً در زمینه تولید این بازی جزئیاتی وجود دارد که با رعایت آن‌ها کیفیت محصول نهایی تفاوت چشم‌گیری پیدا خواهد کرد.

اولین نکته مربوط به وزن کلی صفحه بازی است. همیشه سبک وزن بودن صفحه بازی نکته مثبتی نیست. در این مورد که توپ تنها باید با ضربه بازیکنان به حرکت در بیاید و نه به واسطه‌ی شیب صفحه، اتفاقاً سنگین بودن پایه‌ها و در نتیجه دشواری حرکت دادن صفحه یک نقطه قوت به حساب می‌آید. دقیقاً به همین دلیل تراز بودن صفحه هم مهم است. صفحه باید به حدی تراز باشد که با قرار دادن توپ در مرکز زمین به هیچ وجه خود به خود شروع به حرکت نکند.

با توجه به این که دامنه‌ی حرکت دسته‌ها محدود است و بازیکن به 4 گوشه دسترسی ندارد، امکان دارد توپ حین بازی در چهار گوشه گیر بیفتد. برای حل این مشکل می‌توان از صفحه‌های شیب‌دار در این چهارگوشه استفاده کرد که توپ را دوباره به داخل صفحه هُل می‌دهند.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha