• چهارشنبه / ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ / ۲۰:۱۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1402051107058
  • خبرنگار : 71234

زنگنه:

همه معاملات و خدمات تا پایان برنامه هفتم الکترونیک می‌شود

همه معاملات و خدمات تا پایان برنامه هفتم الکترونیک می‌شود

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: با تصویب کمیسیون تلفیق، تا پایان برنامه هفتم صددرصد معاملات و خدمات به صورت الکترونیک صورت می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، محسن زنگنه در توضیح جلسه عصر امروز کمیسیون تلفیق برنامه هفتم توسعه، به مصوبات کمیسیون در فصل اقتصاد رقومی و دیجیتال اشاره و اظهار کرد: دولت در لایحه برنامه به دنبال افزایش سهم اقتصاد دیجیتال از میزان تولید ناخالص داخلی است و اینکه سهم اقتصاد دیجیتال تا پایان برنامه ۱۵ درصد افزایش پیدا کند که برای رسیدن به این اهداف باید زیرساخت‌های نرم افزاری و اصلاح قوانین مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: بر این اساس کمیسیون در حوزه زیرساخت‌های سخت‌افزاری تصویب کرد که اتصال ۲۰ میلیون نقطه اماکن اداری ، تجاری و مسکونی به فیبر نوری با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری غیردولتی تا پایان برنامه هفتم توسعه انجام شود؛ همچنین اتصال صد درصدی روستاهای بالای ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاع رسانی اجرایی گردد.

زنگنه افزود: شورای عالی فضای مجازی به عنوان نقطه کانونی سیاست‌گذاری، تصمیم‌گیری و هماهنگی در موضوعات فضای مجازی بوده و همه دستگاه‌ها مکلف به عملیاتی کردن مصوبات این شورا هستند.

وی با اشاره به مصوبات کمیسیون درباره تشکیل ارتباطات بین‌الملل و تدوین برنامه ملی توسعه هوش مصنوعی، تهیه سند اقتصاد دیجیتال، تامین زیرساخت‌های لازم با استفاده از سرمایه‌گذاری‌های بخش خصوصی و غیردولتی همچون زیرساخت‌های ارتباطی و اطلاعاتی و ذخیره‌سازی و پردازش سریع گفت: وزارت ارتباطات موظف به تهیه سند سیاست‌ها و الزامات حفاظت و حمایت از داده‌های شخصی شد که این موضوع برای تصویب به مجلس ارسال می شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه اضافه کرد: با تصویب کمیسیون، حداقل ۵۰۰ هزار نفر نیروی انسانی ماهر و متخصص برای توسعه اقتصاد دیجیتال به کار گرفته می شود. همچنین پیش بینی هایی برای ایجاد رشته‌های جدید و بازنگری در سرفصل‌ و تسهیل در پذیرش شرکت‌های فعال در حوزه بازار اوراق بهادار و ایجاد بورس تخصصی برای شرکت‌های حوزه دیجیتال شد.

وی با اشاره به مصوبات کمیسیون برای تأمین و ساخت حداقل ۳۰ ماهواره تحقیقاتی و عملیاتی و رشد سالیانه ۸ درصد اقتصاد فضایی کشور، گفت: با تصویب کمیسیون تا پایان برنامه هفتم باید صددرصد معاملات و خدمات به صورت الکترونیک انجام شود. حداقل ۵۰ درصد جامعه تحت پوشش جهت دریافت خدمات دولت از حضور در ادارات و دستگاه‌ها فارغ می‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha