• دوشنبه / ۶ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۱:۱۳
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1402060603695
  • خبرنگار : 71654

نگاهی به لحظات تماشایی ماموریت کرو-۷

نگاهی به لحظات تماشایی ماموریت کرو-۷

چهار فضانورد ماموریت کرو-۷ پس از پرتابی عالی از مرکز فضایی کندی در فلوریدا در اوایل روز شنبه، روز بعد به سلامت به ایستگاه فضایی بین‌المللی(ISS) رسیدند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیجیتال ترندز، ‌ناسا فرآیند نزدیک شدن فضاپیمای کرو-دراگون به ایستگاه فضایی بین‌المللی را پیش از اتصال به صورت زنده پخش کرد و همچنین تصاویری از ورود فضانوردان به این ایستگاه را به اشتراک گذاشت.

ناسا گزارش داد که دریچه‌ی فضاپیما در ساعت ۱۰:۵۸ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی(۱۸:۲۸ به وقت تهران) در روز یکشنبه باز شد.

در فیلم زیر کپسول فضایی حاوی فضانوردان را می‌بینید که به ایستگاه فضایی نزدیک می‌شود.

در فیلم زیر نمایی از فضای داخلی فضاپیما وجود دارد.

این ویدیو لحظه اتصال را نشان می‌دهد.

این کلیپ فضانوردان را نشان می‌دهد که در خانه‌ی جدید خود در فاصله‌ی ۲۵۰ مایلی بالای زمین شناور هستند و سرنشینان قبلی ایستگاه فضایی از آنها استقبال می‌کنند.

در فیلم زیر فضانوردان این ماموریت جدید را می‌بینیم که پس از مورد استقبال گرفتن در ایستگاه فضایی چند کلمه‌ صحبت می‌کنند.

ماموریت کرو-۷ متشکل از یاسمین مقبلی از ناسا به عنوان فرمانده، آندریاس موگنسن(Andreas Mogensen) از آژانس فضایی اروپا، ساتوشی فوروکاوا(Satoshi Furukawa) از آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن و کنستانتین بوریسوف(Konstantin Borisov) از آژانس فضایی روسکاسموس روسیه است. مقبلی و بوریسوف هر دو در اولین پرواز فضایی خود هستند، در حالی که موگنسن و فوروکاوا دومین پرواز خود را انجام می‌دهند.

تعداد حاضرین در ایستگاه فضایی بین‌المللی در حال حاضر به ۱۱ نفر رسیده و این تعداد، ایستگاه فضایی را طی چند روز آینده کمی شلوغ‌تر از حد معمول می‌کند زیرا چهار فضانورد ماموریت کرو-۶ آخرین آمادگی‌ها را برای سفر خود به زمین پس از شش ماه در مدار انجام می‌دهند.

بیل نلسون، رئیس ناسا، درباره آخرین پرتاب فضانورد به ایستگاه فضایی بین‌المللی از خاک ایالات متحده با استفاده از فناوری حمل‌ونقل اسپیس ایکس گفت: کرو-۷ نمونه‌ای درخشان از قدرت نبوغ آمریکایی و آنچه می‌توانیم در هنگام همکاری با یکدیگر انجام دهیم، به شمار می‌آید.

نلسون اضافه کرد که فضانوردان در طول اقامت در این تاسیسات مداری، روی بیش از ۲۰۰ آزمایش علمی و نمایش فناوری برای آماده شدن برای ماموریت‌ها به ماه، مریخ و فراتر از آن کار خواهند کرد که همه برای بشریت روی زمین نیز مفید است.

او گفت که همکاری بین‌المللی که در ایستگاه فضایی دیده می‌شود، ناسا را قادر می‌سازد تا «بهترین ذهن‌های علمی را برای انجام ماموریت‌های جسورانه درگیر کند، و واضح است که وقتی با هم کار می‌کنیم، می‌توانیم کارهای بیشتری انجام دهیم و بیشتر بیاموزیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha