• جمعه / ۷ مهر ۱۴۰۲ / ۱۰:۴۳
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 1402070704342
  • خبرنگار : 90047

بازی‌های آسیایی هانگژو چین

تاریخ‌سازی ژیمناست ایران در بازی‌های آسیایی/ نخستین مدال پس از ۸۰ سال

تاریخ‌سازی ژیمناست ایران در بازی‌های آسیایی/ نخستین مدال پس از ۸۰ سال

مهدی الفتی با کسب مدال نقره در بازی‌های آسیایی هانگژو تاریخ‌سازی کرد.

به گزارش ایسنا، مهدی الفتی، تنها ژیمناست ایران، در فینال پرش خرک بازی‌های آسیایی با حریفان خود در فینال رقابت کرد و با مجموع امتیاز  ۱۴/۷۸۳ در جایگاه دوم ایستاد و به مدال نقره دست یافت.

پیش از این تیم ژیمناستیک ایران در مرحله تیمی دهم و مهدی الفتی با امتیاز ۱۴/۵۶۶ در پرش خرک در رده دوم ایستاده و فینالیست شده بود. در بخش قهرمان قهرمانان نیز محمدرضا خسرونژاد هفتم و محمدرضا حمیدی دهم شده بودند.

نماینده ژاپن با امتیاز ۱۵/۰۱۶ در رتبه نخست ایستاد و نماینده مالزی با امتیاز ۱۴/۴۶۶ سوم شد.

تاریخ‌سازی ژیمناست ایران در بازی‌های آسیایی/ نخستین مدال پس از ۸۰ سال

مهدی الفتی پس از کسب مدال نقره بازی‌های آسیایی گفت: بعد از چند سال که نمایندگان ایران نتوانستند مدال بگیرند، توانستم این کار را انجام دهم و از این حیث خیلی خوشحالم.

او که پس از کسب مدال نقره خوشحالی‌اش را با در دست داشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران نشان داد، در مورد این حرکتش گفت: همیشه زنگ تفریح دیگر کشورها بودیم اما با پرچم کشورم ثابت کردم که می‌توانیم روی سکوی آسیایی و جهانی باشیم.

تاریخ‌سازی ژیمناست ایران در بازی‌های آسیایی/ نخستین مدال پس از ۸۰ سال

نقره الفتی شگفتی ۸۰ سال اخیر بود

سرمربی تیم ملی ژیمناستیک ایران گفت: مهدی الفتی با قدرت تمام این مدال ارزشمند را پس از ۸۰ سال و برای اولین بار در تاریخ ژیمناستیک ایران به دست آورد تا شگفتی‌ساز شویم. ما می‌توانستیم یک مدال دیگر را هم توسط کهنی کسب کنیم که متاسفانه روی یک لغزش به فینال نرسید و اگر فینالیست می‌شد قطعا روی سکو می‌رفت.

خیرخواه افزود: پیش‌بینی دو مدال یکی در دارحلقه و دیگری در پرش خرک را کرده بودم اما تنها الفتی مدال گرفت. خسرونژاد به مقام هفتم قهرمان قهرمانان رسید و بقیه بچه‌ها نظیر حمیدی و کهنی عملکرد خوبی داشتند. افسوس می‌خورم که کهنی به فینال نرسید.

سرمربی تیم ملی ژیمناستیک درباره کسب سهمیه المپیک بیان کرد: می‌توانیم سهمیه بگیریم و حتی می‌توانیم در المپیک مدال داشته باشیم.

خیرخواه در پایان این مدال را به مردم ایران تقدیم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۷-۰۷ ۱۳:۲۱

این نشون میده از نظر مدیریت خیلی مشکل داریم. مگه میشه ۸۰ سال رشته باشه اما موفقیتی نباشه. جالبه که انگار مدیران بالادستی هم انگار اصلا فکر درمان درد نبودن.

avatar
۱۴۰۲-۰۷-۰۸ ۱۳:۵۴

این یعنی فاجعه باورم نمیشه ۸۰سال از این رشته ورزشی مدال نگرفتیم