• پنجشنبه / ۴ آبان ۱۴۰۲ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: الگوی پیشرفت
  • کد خبر: 1402080402988
  • منبع : فضای مجازی

عضو هیأت‌علمی دانشگاه امام حسین(ع):

حوزه فیلم و نقد مسیر مهم و خوبی برای تبیین حقایق پیشرفت ایران به نسل‌های جوان و نوجوان است

حوزه فیلم و نقد مسیر مهم و خوبی برای تبیین حقایق پیشرفت ایران به نسل‌های جوان و نوجوان است

عضو هیأت علمی دانشگاه امام حسین(ع) با تأکید بر ضرورت ارتباط گرفتن با نسل جوان و نوجوان کشور، گفت: حوزه فیلم و نقد فیلم را در ارتباط گرفتن با نسل جوان و نوجوان بسیار در نظر بگیرید زیرا این نسل‌ها بسیار در این حوزه‌ها فعال هستند و مسیر مهم و خوبی برای تبیین حقایق پیشرفت ایران است.

به گزارش ایسنا، نخستین دوره مقدماتی تربیت و تعالی راویان پیشرفت در خدمت صنعت نفت، از ۲ تا ۵ آبان یادبود شهید سید مجتبی نواب صفوی در تهران برگزار می‌شود. این دوره به همت مرکز توسعه مدیریت صنعت نفت پژوهشگاه صنعت نفت و معاونت فرهنگی - اجتماعی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.

بسیج وزارت نفت و قرارگاه روایت پیشرفت و خدمت وابسته به وزارت نفت، که مدیریت برگزاری کلاس‌های این دوره را به عهده دارند، از برگزاری نمایشگاه کتاب و نیز بازدید از فناوری‌های هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه این دوره خبر داده است.

دکتر "سهیل احمدی"، عضو هیأت علمی دانشگاه امام حسین(ع)، در روز سوم این همایش، با اشاره به ضرورت توجه به اصل هنر در روایت، گفت: روایتگری حضرت زینب(س)  هنرمندانه بود و روایت باید به قدری هنرمندانه باشد که حقانیت سخن را جبهه موافق و مخالف، هر دو درک کنند.

او ادامه داد: طبق تأکید رهبر انقلاب، منظور از "جهاد تبیین" آن است که مخاطب عموم مردم و قشر دانش‌آموز باشد.

پژوهشگر حوزه فرهنگ، در نظر گرفتن فطرت افراد در جهت‌دهی ایده‌ها و نگاه‌ها را بسیار موثر دانست و عنوان کرد: امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری، فطرت مردم را در نظر می‌گیرند و طبق فطرت با مردم سخن می‌گویند.

فعال عرصه رسانه‌ خاطرنشان کرد: از هر تصویری چندین معنا در ذهن مردم شکل می‌گیرد که گاهی معانی کاملا مختلف هستند. در این زمینه جامعه ما در پی آن است که حقیقت را بیان کند، نه واقعیت را. روایتگری نیز باید مبتنی‌بر حقیقت باشد.

احمدی یادآوری کرد: از هر واقعیتی باید ریشه و حقیقت موضوع به نوعی تبیین شود که بر دل‌ها بنشیند و قلب‌ها آن را درک کنند. امروز کمبود مردم روایت علم و فناوری است که باید به درستی عنوان شود.

او به موارد مهم در جهاد تبیین اشاره کرد و گفت: مواردی باید در جهاد تبیین رعایت شود، مانند: حقیقت یا فرم، زیبایی‌شناسی، هنر، روایت، چگونگی بیان واقعیت، بیان واقعیت و چیستی آن.

او روایت را امری تعریف کرد که پایان دارد و گفت: در سینما دو امر مهم است: برخورداری از پایان و قهرمان داستان.

احمدی خاطرنشان کرد: عنصر هنر در خطابه در دوران انقلاب اسلامی بر مردم بسیار اثرگذار بود و امروز باید استدلال کنیم و چرایی خوب بودن اسلام و انقلاب را برای مردم بیان کنیم.

فعال رسانه‌ای اظهار داشت: متأسفانه ما عنصر زیبایی را چندان اثرگذار نمی‌دانیم و آن را در روایت دخیل نمی‌کنیم. این عناصر بسیار کم است در حالی‌که در آموزه‌های قرآن هم تبیین شده است.

پژوهشگر حوزه فرهنگ به آسیب‌های حوزه فرهنگ نیز اشاره کرد و گفت: آسیب‌شناسی در حوزه روایت شامل یک بخش اصلی است. فهم حقیقت (واقعیت تمام حقیقت نیست)، سوژه‌یابی و مضمون‌پردازی، روایت و کارکردهای آن.

احمدی با تأکید بر ضرورت ارتباط گرفتن با نسل جوان و نوجوان کشور خاطرنشان کرد: حوزه فیلم و نقد فیلم را در ارتباط گرفتن با نسل جوان و نوجوان بسیار در نظر بگیرید زیرا این نسل بسیار در این حوزه‌ها فعال هستند و مسیر مهم و خوبی برای تبیین حقایق پیشرفت ایران است.

او با اشاره به اصول تبیین در بیان رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: ایشان اخلاص، روش، دانش و توجه به کارگزاران شامل نخبگان، مسئولان، جبهه مردمی، سپاه و بسیج را از مهم‌ترین اصول تبیین عنوان کرده‌اند که باید به آن توجه ویژه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha