• چهارشنبه / ۱۷ آبان ۱۴۰۲ / ۱۱:۴۸
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1402081712507
  • خبرنگار : 71480

دهمین سالگرد ارتحال حبیب الله عسگراولادی

لاریجانی: در دولت های گذشته دیدیم خودشیفتگی چه بلایی بر سر مملکت آورد

لاریجانی: در دولت های گذشته دیدیم خودشیفتگی چه بلایی بر سر مملکت آورد

محمدجواد لاریجانی گفت: مرحوم عسگر اولادی نه تنها خود دارای تواضع بسیار بود، به ما نیز یاد می داد که چگونه متواضع باشیم. در دولت های گذشته دیدیم که خودشیفتگی چه بلایی بر سر مملکت ما آورد.

به گزارش ایسنا، مراسم دهمین سالگرد ارتحال حبیب امام و رهبری، مرحوم حبیب الله عسگراولادی با حضور اعضای حزب موتلفه اسلامی، مدیران و کارکنان کمیته امداد امام خمینی(ره)، اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام، مسولان کشوری و فعالان سیاسی، دوستداران آن مرحوم و خانواده ایشان در موسسه فرهنگی شهدای موتلفه اسلامی برگزار شد.

در این مراسم محمدجواد لاریجانی مشاور عالی رئیس قوه قضائیه گفت: نسل ما از مرحوم عسگر اولادی نکات مهمی را می آموخت و ایشان به ما یاد می داد که نظر مخالف را چگونه باید پذیرفت.

وی با بیان اینکه مهم ترین درس ایشان به ما وظیفه الهی و ولایی بود ادامه داد: در انجام وظایف ولایی، باب نقد بر بررسی و تامل در ایشان هیچ وقت بسته نشد.

لاریجانی تصریح کرد: ایشان به نسل جوان اجتهاد در امر سیاست را شجاعت می داد و به ما تمرین می‌داد که عقل نقاد داشته باشیم.

لاریجانی عنوان کرد: مرحوم عسگر اولادی به ما درس داد که از سخنی که به نظر، خلاف نظر ما است نترسیم و وقتی با چالش مواجه می شویم قوی تر خواهیم شد.

وی گفت: کینه در قلب مرحوم عسگر اولادی راه نداشت و نه تنها مرحوم عسگر اولادی خود دارای تواضع بسیار بود، به ما نیز یاد می داد که چگونه متواضع باشیم.

لاریجانی در ادامه یاد آور شد: در دولت های گذشته دیدیم که خودشیفتگی چه بلایی بر سر مملکت ما آورد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه حزب و تشکل سیاسی محل تربیت نسل های مملکت داری است تاکید کرد: حزب موتلفه اسلامی یک تشکل ریشه دار است.

وی ادامه داد: حزب موتلفه جزو بهترین احزاب کشور ما است و ساختار حزب موتلفه از سالم ترین احزاب است.

لاریجانی گفت: در ریشه داری هیچ حزبی در کشور مانند موتلفه نیست و البته باید تحول پیدا کند و بازسازی شود. همچنین نسل پرتحرکی باید به آن بپیوندد.

عسگر اولادی اسیر زمان خود نبود
در بخش دیگری از این مراسم حسین انواری گفت: عسگر اولادی از زمان خود جلوتر فکر می کرد، اسیر زمان خود نبود، آینده نگر و دوراندیش بود.

رئیس هیات داوری حزب موتلفه اسلامی در شرح ابعاد شخصیتی مرحوم عسگر اولادی اظهار داشت: در شرح ابعاد شخصیتی مرحوم عسگر اولادی می‌توان به سه محور اصلی ایشان اشاره کرد که آن تفکر و اندیشه ایشان، رفتار و کردار مرحوم عسگر اولادی و بخش سوم نقطه عاطفی ایشان است.

وی خاطرنشان کرد: عسگر اولادی از زمان خود جلوتر فکر میکرد، اسیر زمان خود نبود و آینده نگر و دوراندیش بود.

انواری در ادامه گفت: عسگر اولادی تهذب را نیز با هدف وحدت اهل ایمان برای تحقق و استحکام مردم سالاری دینی جهت گیری می کرد.

وی تصریح کرد: کار برای خدا، اتصال به باریتعالی، خلوص و مقاومت در برابر مشکلات از صفات مرحوم عسگر اولادی بود.

انواری در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: در زمان حاضر ما با شرایطی در صحنه بین المللی مواجه هستیم و آن دژ خیمی‌ مانند اسرائیل و آمریکا است که این چنین در صحنه بین المللی دست به کشتار کودکان بی‌گناه و مردم غزه زده است.

انواری افزود: یک وجه ماجرا دردناکی آن و بُعد دیگر آن رسیدن به یک اجماع جهانی توسط این واقعه است.

رئیس هیات داوری حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: سابقه ندارد که در ارتباط با یک مساله واحد همه ملل مختلف به پا خواسته بشود.

مرحوم عسگر اولادی در همه عرصه های خدمت به محرومین خالصانه حضور می‌یافت

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز در این مراسم گفت: باورهای دینی مرحوم عسگر اولادی مبتنی بر اسلام ناب و اسلام فقاهتی‌ بود و در همه عرصه های خدمت به محرومین خالصانه حضور می‌یافت.

سید مرتضی بختیاری تصریح کرد: مرحوم عسگر اولادی از دوران جوانی و نوجوانی با وجود مشکلات مادی، در پایبندی مبانی دینی و ارزشی نه تنها غفلت نکرد بلکه اهتمام جدی نیز داشت.

وی افزود: شکنجه ساواک نه تنها ایشان را سست نکرد بلکه محکم تر و قوی تر شد.

بختیاری ادامه داد: باور های دینی مرحوم عسگر اولادی مبتنی بر اسلام ناب و اسلام فقاهتی‌ بود و در همه عرصه های خدمت به محرومین خالصانه حضور می‌یافت.

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره)  با بیان اینکه ایشان زاهد واقعی بود تاکید کرد: سوز اسلامی در مرحوم عسگراولادی نمایان بود و این برگرفته از فرهنگ غنی اسلامی بود.

وی با بیان اینکه رسیدگی به محرومان از سوی امام راحل از ماموریت‌های ایشان بود ادامه داد: امام در صحیفه خود از او به عنوان صالح فداکار، شخص متدین نام آورده است و همچنین مقام معظم رهبری نیز از ایشان با کلماتی همچون مجاهد صادق و خستگی ناپذیر و همچنین مجاهد مخلص و صبور یاد کرده است.

بختیاری خاطر نشان کرد: مدال پدر معنوی کمیته امداد را نیز مقام معظم رهبری به مرحوم عسگراولادی اهدا کردند.
وی در پایان گفت: ایشان وقتی در مورد نیازمندان با ما سخن می‌گفت گریه از چشمان او سرازیر بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha