• شنبه / ۲۰ آبان ۱۴۰۲ / ۲۱:۰۰
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1402082014723
  • منبع : پایگاه‌های خبری

رئیس جمهور جنگ با نقاب صلح!

رئیس جمهور جنگ با نقاب صلح!

بسیاری از آمریکایی‌ها معتقدند بایدن با بازی در زمین نتانیاهوی محکوم به شکست و تشویق پشت پرده او به نسل‌کشی در غزه و تبدیل این منطقه به زمین سوخته، یکی از بدترین خطاهای محاسباتی خود را مرتکب شده است.

به گزارش ایسنا، نورنیوز نوشت: نتایج نظرسنجی مشترک رویترز/ایپسوس نشان می‌دهد؛ محبوبیت «جو بایدن» رئیس جمهور ایالات متحده به پایین‌ترین سطح خود رسیده که باعث افزایش نگرانی دموکرات‌ها در خصوص انتخاب مجدد او در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ شده است.

بیشترین کاهش آراء بایدن در میان رأی‌دهندگان مستقل یا همان آراء خاکستری اتفاق افتاده که قطعا می‌تواند موجبات شکست او را در ایالاتی حساس و سرنوشت‌ساز مانند جورجیا و پنسیلوانیا فراهم کند.

این نظرسنجیِ دو روزه که شنبه گذشته به پایان رسید، نشان داد که تنها ۳۹ درصد از پاسخ‌دهندگان عملکرد بایدن را به عنوان رئیس جمهور تایید کرده‌اند. این میزان، نسبت به ۴۰ درصد در اکتبر و ۴۲ درصد در سپتامبر، کاهش یافته است.

سهم پاسخ‌دهندگان نظرسنجی که «جنگ و درگیری‌های خارجی» را مشکل شماره یک ارزیابی کردند از چهار درصد در ماه اکتبر به هشت درصد در نوامبر افزایش یافته که نشانه‌ای از نارضایتی از تشدید جنگ اسرائیل در نوار غزه است.

به عبارت بهتر؛ جنگ غزه به پاشنه آشیل بایدن در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده تبدیل شده، چرا که، رئیس جمهور آمریکا اکنون هدایت‌گر اصلی جنگ در منطقه غرب آسیا محسوب شده و طبق شواهد و مستندات متقن، طراح و حتی در مواردی مجری عملیات نظامی صهیونیست‌ها در غزه به شمار می‌آید.

مخالفت مکرر آمریکایی‌ها با آتش‌بس در غزه، نشأت گرفته از همین حقیقت است و گرچه مقامات آمریکایی مشارکت مستقیم خود در جنگ غزه را نفی می‌کنند اما دیگر شبهه‌ای در این خصوص حتی نزد افکار عمومی آمریکا وجود ندارد.

بسیاری از آمریکایی‌ها معتقدند بایدن با بازی در زمین نتانیاهوی محکوم به شکست و تشویق پشت پرده او به نسل‌کشی در غزه و تبدیل این منطقه به زمین سوخته، یکی از بدترین خطاهای محاسباتی خود را مرتکب شده است.

ضمن آنکه بایدن در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰، رویکرد ماجراجویانه ترامپ در عرصه سیاست خارجی را به چالش کشیده بود اما اکنون خود به بانی دو جنگ اوکراین و غزه تبدیل شده است.

بر این اساس؛ تصور ذهنی رأی‌دهندگان آمریکایی از بایدن و حزب دموکرات تا حدود زیادی تغییر کرده و اکنون بر همگان مسجل است که بر خلاف تبلیغات انتخاباتی، دموکرات‌ها مشوق صلح در حوزه سیاست خارجی آمریکا نبوده و بالعکس، خلق منازعات جدید در نظام بین‌الملل را به مثابه یک راهبرد ثابت پذیرفته‌اند.

بسیاری از شهروندان آمریکایی نیز معتقدند بایدن به جای تمرکز بر معضلات اقتصادی و داخلی آمریکا، مداخله‌گرایی در نقاط گوناگون دنیا و حمایت از جنگ و خشونت را در دستور کار قرار داده است. همین مسئله، رئیس جمهور ناتوان امریکا را در بن‌بستی سخت قرار داده که البته محصول عملکرد خود اوست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha