• سه‌شنبه / ۳۰ آبان ۱۴۰۲ / ۱۲:۳۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402083022155
  • خبرنگار : 30057

رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی مطرح کرد

انبوه‌سازی آثار هنری در گرو افزایش تقاضای خرید/واژه مناسب برای «پارک‌های فناوری» انتخاب شود !

انبوه‌سازی آثار هنری در گرو افزایش تقاضای خرید/واژه مناسب برای «پارک‌های فناوری» انتخاب شود !

رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی با بیان اینکه روزی ما به تولید انبوه صنایع دستی می‌رسیم که تقاضا برای خرید آنها ایجاد شده باشد، گفت: در مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام‌ بخشی از هزینه‌های ساخت ساختمان به خرید آثار هنری اختصاص یافته است.

به گزارش ایسنا، غلامعلی حداد عادل امروز در مراسم افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای پارک ملی علوم، فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی در محل دانشگاه علم و فرهنگ، با بیان اینکه باعث افتخار است که در این‌ نمایشگاه شرکت کردم، افزود: فرهنگ با همه اهمیتش از نظر اقتصادی مظلوم و در حاشیه مانده است.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری همواره تاکید دارند که اهمیت فرهنگ برای یک نفر به اندازه هوایی است که تنفس می‌کنیم. هوا نیاز انسان است، ولی وجود آن احساس نمی‌شود و علی‌رغم آنکه هوا همه جا هست، کمتر کسی از آن مراقبت می‌کند و آلوده کردن هوا راحت‌ترین کاری است که در کشور صورت می‌گیرد.

حداد عادل با تاکید بر اینکه فرهنگ باید با اقتصاد گره بخورد، خاطر نشان کرد: صنایع دستی این ظرفیت را دارد و تاکنون نیز از جنبه‌های هویتی نیز مورد توجه بوده و لازم است با حفظ جنبه‌های هویتی، صنایع دستی را به موضوع اقتصادی مبدل‌کنیم.

رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی برگزاری نمایشگاه و پارک‌های ملی را از راهکارهای نزدیکی حوزه فرهنگ با اقتصاد دانست.

وی با بیان اینکه کاربرد واژه پارک به معنی بوستان برای مراکز توسعه فناوری مناسب نیست، افزود: باید با همکاری فناوران عنوان مناسب‌تری را برای آن برگزینیم.

به گفته وی، واژه پردیس برای مجتمع‌های دانشگاهی به کار برده می‌شود و نمی‌توان آن را برای پارک‌های فناوری استفاده کرد و باید واژه‌ای متمایز از پردیس به کار برد.

حداد عادل با تاکید بر فرهنگ‌سازی در زمینه خرید صنایع دستی، اظهار کرد: لازم است به گونه‌ای در این زمینه فرهنگ‌سازی کرد که آثار هنری در زندگی مردم وارد شود و همه مراکز دولتی و فرهنگی و علمی مزین به آثار هنری شود. این کاری است که در دنیا انجام‌ می‌شود.

رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی گفت: در مجلس شورای اسلامی و مجمع تشخیص مصلحت نظام مقرر شده است بخشی از هزینه‌های ساخت یک ساختمان به خرید آثار هنری اختصاص یابد تا هم جنبه‌های هنری حفظ شود و هم هنرمندان تامین درآمد داشته باشند.

وی تاکید کرد: روزی ما به تولید انبوه صنایع دستی می‌رسیم که تقاضا برای خرید آنها ایجاد شده باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha