• شنبه / ۱۱ آذر ۱۴۰۲ / ۲۱:۳۶
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1402091107788
  • خبرنگار : 71480

معاون سیاسی وزیر کشور: مردم پای کار انتخابات هستند

معاون سیاسی وزیر کشور: مردم پای کار انتخابات هستند

معاون سیاسی وزیر و رئیس ستاد انتخابات کشور با تاکید بر مشارکت بالای داوطلبان انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی، گفت: مردم پای کار هستند و مسئولان باید بین مردم باشند، با آنان ارتباط داشته باشند و خدمات را معرفی کنند و ارائه دهند.

به گزارش ایسنا، محمدتقی شاهچراغی در دوره آموزشی انتخابات ویژه فرمانداران سراسر کشور و دبیران و روسای کمیته های آموزشی، پژوهشی و فناوری اطلاعات کشور با تاکید بر اینکه «انتخابات از آن مردم» است، تصریح کرد: ما در ستاد انتخابات کشور برای تقویت مشارکت و تامین نیازهای استان‌ها در برگزاری انتخابات تلاش می‌کنیم.

شاهچراغی افزود: حضور در بین مردم، ارتباط با آنان و معرفی خدمات ارائه شده، در افزایش مشارکت انتخاباتی موثر است.

وی با اشاره به موضوعات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری پیش‌روی انتخابات، اهمیت و جایگاه مردم به عنوان رکن انتخابات را یادآور شد.
رئیس ستاد انتخابات کشور بر استفاده فرمانداران از ظرفیت های مردمی از جمله گروه های جهادی، ظرفیت روحانیت و حوزه های علمیه، معلمان، اساتید دانشگاه، پیشکسوتان دفاع مقدس، خانواده های معزز شهدا، بزرگان و معتمدان محلی در تقویت مشارکت در انتخابات تاکید کرد.

شاهچراغی با تشریح تفاوت‌های وظایف هیات‌های اجرایی و نظارت تاکید کرد که مسئولان رده های مختلف وزارت کشور از بخشداران تا فرماندارن و استانداران «بدون سوگیری های سیاسی تنها به وظایف خود به عنوان مجری انتخابات عمل خواهند کرد» و تعامل آنها با داوطلبان نمایندگی مجلس یکسان خواهد بود.

وی با اشاره به اهمیت ارتباط مستقیم مجریان انتخابات با مردم، به نقش تبیین صحیح و صادقانه دستاوردهای دولت در مشارکت مردم در انتخابات تاکید کرد و افزود انتخابات برای مردم و در خدمت آنهاست و از این رو استفاده از ظرفیت های مردمی می تواند نقش تعیین کننده ای در نیل به انتخابات مطلوب داشته باشد.

در این نشست آموزشی، محسن اسلامی مدیرکل دفتر امور سیاسی و سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور نیز گفت: کنشگری هیات های اجرایی انتخابات بر اساس قانون  انجام شد.

وی با ارائه آماری درباره روند اقدامات هیات های اجرایی انتخابات به تفاوت ها و ویژگی های قانونی دوره پیش روی انتخابات مجلس نسبت به دوره های پیشین و موضوعاتی چون تفاوت های نحوه اخذ رای، استفاده برابر نامزدها از امکانات دولتی، ورود صدا و سیما و پیام رسان های داخلی به ارائه خدمات تبلیغاتی برابر به نامزدها و نیز عوامل قانونی موثر در احراز یا عدم احراز صلاحیت ها با توجه به قوانین جدید پرداخت که در اطلاعیه های متعدد وزارت کشور نیز به آن تصریح شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha