• یکشنبه / ۲۶ آذر ۱۴۰۲ / ۰۸:۴۲
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1402092618259
  • منبع : پایگاه‌های خبری

جهان غرب و داغِ ننگ حمایت از صهیونیست‌ها

جهان غرب و داغِ ننگ حمایت از صهیونیست‌ها

«جهان غرب و جریان‌های رسانه‌ای متحد آن همواره سعی داشته‌اند تا رژیم اشغالگر قدس را به مثابه مدینه فاضله‌ای در خاورمیانه تصویرسازی کرده و حمایت‌های خود را از آن توجیه کنند. با این حال، نسل‌کشی رژیم‌صهیونیستی در بحبوحه جنگ غزه علیه مردم فلسطین، ماهیت پوشالی ادعاهای غربی‌ها در مورد اسرائیل را آشکار کرده و حمایت از این رژیم را به یک داغ ننگ عینی و ابدی برای غربی‌ها تبدیل کرده است.»

به گزارش ایسنا، الف نوشت: بیراه نیست اگر جنگ غزه را یکی از مرگبارترین و غیرانسانی‌ترین جنگ‌های دوران معاصر بدانیم. جنگی که در قالب آن، صهیونیست‌ها ظرف دو ماه حملات همه جانبه خود به نوار غزه، موجب به شهادت رسیدن قریب به ۱۹ هزار غیرنظامی فلسطینی و زخمی شدنِ هزاران تن دیگر شده‌اند و البته که صدها هزار فلسطینی نیز در نتیجه آن، آواره شده‌اند. 

جنگی که موجب به شهادت رسیدن بیش از ۹ هزار زن و کودک شده و بسیاری از ناظران و تحلیلگران بر این باورند که صهیونیست‌ها علنا در حال پیاده‌سازی پروژه نسل‌کشی و پاکسازی قومیتی در قالب آن هستند. با این همه، یکی از نکات بارز و برجسته در بحبوحه جنگ غزه، حمایت‌های بی‌چون و چرای رهبران غربی از رژیم اشغالگر قدس و جنایات آن‌ها علیه مردم غزه بوده است. 

در این راستا، جدای از اینکه شاهد بوده‌ایم رهبران ارشد دولت‌های غربی نظیر رئیس جمهور آمریکا، نخست وزیر انگلستان، صدر اعظم آلمان، و رئیس جمهور فرانسه، در همان نخستین روزهای آغاز جنگ غزه عازم اراضی اشغالی شده و حمایت خود را از رژیم اسرائیل اعلام کردند، در عین حال، این دسته از کنشگران، سیلی از کمک‌های مالی و تسلیحاتی را نیز به صهیونیست‌ها تخصیص داده‌اند. به عنوان مثال، تنها در یک مورد، دولت بایدن بسته کمک مالی به ارزش ۱۴ میلیارد دلار را برای صهیونیست‌ها در نظر گرفته که این میزان بیش از سه برابر حمایت‌های مالی است که آمریکایی‌ها به صورت سالانه از رژیم اشغالگر قدس انجام می‌دهند. 

با این همه، حداقل به ۲ دلیل عمده و محوری، حمایت‌های قدرت‌های غربی از رژیم اشغالگر قدس در بحبوحه جنگ غزه، داغ ننگی است که به این زودی از پیشانی این دسته از کنشگران عرصه روابط بین الملل پاک نخواهد شد. 

اولا، رهبران غربی سال‌هاست که ادعاهای پوچ و واهی را در رابطه با رژیم صهیونیستی به افکار عمومی خود ارائه می‌کنند؛ ادعاهایی که البته جریان‌های رسانه‌ای غربی نیز که پیوندهای محکمی با دلارهای صهیونیستی دارند. آن‌ها را به طور مرتب تکرار می‌کنند و سعی در ته‌نشین کردن آن‌ها به مثابه حقیقت، در ذهن افکار عمومی غربی و بین‌المللی داشته و البته دارند. یکی از گزاره‌هایی که آن‌ها در سال‌های گذشته مانور گسترده‌ای را با محوریت آن انجام می‌دادند این نکته بوده که رژیم اشغالگر قدس، تنها رژیم سیاسی لیبرال دموکراسی به معنای واقعی کلمه در منطقه خاورمیانه است. 

به بیان ساده‌تر، دولت‌های غربی و رسانه‌های حامی آن‌ها سعی داشته‌اند رژیم صهیونیستی را مدینه فاضله‌ای در منطقه خاورمیانه تصویرسازی کنند که وجود آن به صلح و آرامش در این منطقه کمک می‌کند. این در حالی است که بسیاری از نهادهای حقوق بشری بین‌المللی نظیر عفو بین‌الملل به صراحت رژیم اشغالگر قدس را یک دولت آپارتایدی و نژادپرست خطاب می‌کنند و در عین حال، جنایات هولناک آن علیه مردم فلسطین و در هم شکستن پایه‌های دموکراسی پوشالی در اراضی اشغالی که با روی کار آمدن نتانیاهو و تندروهای افراطی حامی وی، ابعاد و جلوه‌های عینی‌تری را نیز به خود گرفته، همه و همه از ادعاهای دور و دراز و واهی غرب در رابطه با اسرائیل، افشاگری می‌کنند و در حقیقت به این نکته اشاره دارند که واقعیت‌های میدانی صهیونیست‌ها با آنچه در مورد آن‌ها ادعا می‌شود، زمین تا آسمان تفاوت دارد.  

معادله‌ای که سبب شده تا هزینه حمایت از صهیونیست‌ها در خودِ دولت‌های غربی نیز به شدت بالا برود و آنها دیگر به راحتی نتوانند با مشتی دروغ، حمایت‌های خود از صهیونیست‌ها را توجیه کنند. 

نکته دوم اینکه انتشار گسترده تصاویر و ویدئوهای مرتبط با جنایات رژیم اشغالگر قدس در جریان حمله به نوار غزه و به خاک و خون کشیدن زنان و کودکان و هدف قرار دادن غیرنظامیان و البته گروه‌های امدادی و خبرنگاران و غیره، همه و همه این سوال را در ذهن افکار عمومی بین‌المللی ایجاد کرده که آیا به معنای واقعی کلمه، رژیم اسرائیل، یک رژیم خونخوار و بی‌قاعده نیست؟ رژیمی که سال هاست چهره زشت خود را در پسِ فعالیت‌های تبلیغاتی و اقدامات رسانه‌ای جریان‌های وابسته به خود پنهان می‌کند. 

در این رابطه جالب است که اخیرا نشریه انگلیسی "اسپکتیتور" در گزارشی با عنوان اینکه "چرا نوجوانان در غرب اقبال زیادی به فلسطینی‌ها نشان می‌دهند؟" به این موضوع اشاره کرده که یکی از چالش‌های جدی اسرائیل در عصر حاضر این است که دیگر تنها خودش روایتگر جنگ علیه فلسطینی‌ها نیست و ظهور صداهای جدید در این رابطه که از واقعیت‌های میدانی افشا می‌کنند، در نوع خود رسوایی‌های بزرگی را برای اسرائیل به بار آورده و البته که انتشار گسترده این واقعیت‌ها در شبکه‌های اجتماعی نیز سبب شده تا افکار عمومی بین‌المللی و به ویژه غربی‌ها، به راحتی روایت‌های یک طرفه صهیونیست‌ها و رسانه‌های قدرتمند غربی که حامی آن‌ها در مورد مسائل مختلف هستند را نپذیرند. 

در این میان، اثبات مظلوم بودن مردم فلسطین به افکار عمومی بین‌المللی نیز سبب شده تا محبوبیت آن‌ها در اقصی نقاط جهان و به ویژه برای نوجوانان و جوانان حاضر در کشورهای غربی به نحو قابل توجهی بالا برود. مسائلی که همه و همه، حمایت‌های بی‌چون و چرای غربی‌ها از رژیم غیرانسانی صهیونیستی را به یک داغ ننگ برای این نظام‌های سیاسی تبدیل کرده که تا ابد با آن‌ها باقی خواهد ماند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha