• چهارشنبه / ۲۷ دی ۱۴۰۲ / ۰۸:۲۲
  • دسته‌بندی: تشکل‌های دانشجویی
  • کد خبر: 1402102719157
  • خبرنگار : 71974

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد واحد شهر قدس در گفت‌وگو با ایسنا:

انتخابات پرشور عامل وحدت ملی می‌شود

انتخابات پرشور عامل وحدت ملی می‌شود

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس گفت: برگزاری انتخاباتی پرشکوه و با حضور پرشور مردم، موجب وحدت ملی می‌شود، وحدت ملی و حضور پرقدرت مردم در صحنه، قدرت ملی می‌آورد و قدرت ملی موجب امنیت می‌شود.

محمد نوجوان، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: انتخابات پایه و زمینه‌ساز تحول است. برخی از تحول طرف‌داری می‌کنند؛ اما انتخابات را به‌عنوان مقدمه تحول، مورد بی‌مهری قرار می‌دهند. برگزاری انتخاباتی پرشکوه و با حضور پرشور مردم، موجب وحدت ملی می‌شود، وحدت ملی و حضور پرقدرت مردم در صحنه، قدرت ملی می‌آورد و قدرت ملی موجب امنیت می‌شود که امنیت نیز زمینه‌ساز پیشرفت علمی، شکوفایی اقتصادی و حل مشکلات گوناگون اقتصادی، سیاسی و فرهنگی خواهد بود.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بر چهار راهبرد شامل، سلامت، امنیت، مشارکت و رقابت برای برگزاری انتخابات در سال جاری تأکید فرمودند، تصریح کرد: تشکل‌های دانشجویی نقش مهمی در تحقق مشارکت حداکثری مردم و خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان برای عدم حضور مردم در انتخابات دارند.

وی بیان کرد: دولت سیزدهم اعتقاد دارد تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد حلقه و رابط مورد اعتماد بین حاکمیت و مردم هستند که باری را از دوش دولت برداشته و زخمی را در جامعه التیام می‌بخشند. فعالیت تشکل‌ها باید دیده شود و در راستای توسعه و پشتیبانی هرچه بیشتر از این نهادها اقدام شود.

نوجوان ادامه داد: رهبر انقلاب به صاحبان دیدگاه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی گفتند اگر می‌خواهید به نفع دیدگاه خود تحول ایجاد کنید، راهش آوردن کسانی است که با شما هم‌جهت هستند که این مسئله نیز فقط با انتخابات محقق می‌شود.

 مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس بیان کرد: علما، اساتید دانشگاه، اساتید حوزه، صداوسیما، مطبوعاتی‌ها، جوان‌ها، افراد در داخل خانواده، این‌ها همه می‌توانند منادی انتخابات باشند. مردم را، مخاطبان خودشان را به انتخابات دعوت کنند، انتخابات آن‌وقت پرشور خواهد شد.

وی افزود: رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند جناح‌های سیاسی برای شرکت در انتخابات باهم مسابقه بگذارند، گرایش‌های گوناگون سیاسی و اقتصادی در انتخابات باهم مسابقه بگذارند. میدان باز باشد برای مسابقه جناح‌ها و نگاه‌های سیاسی، اقتصادی و فرهنگی. این معنای رقابت است. رقابت یعنی جوان‌هایی که می‌خواهند وارد میدان انتخابات بشوند مسابقه بگذارند با افراد سابقه‌دار و باتجربه، این‌ها تلاش کنند، آن‌ها هم تلاش کنند. یک مجلس خوب و قوی آن مجلسی است که هم جوان‌ها و هم از آن باسابقه‌ها در آن باشند.

نوجوان تصریح کرد: همکاری جوانان و افراد باتجربه که در عرصه‌های مختلف در چهار دهه گذشته خادم انقلاب بوده‌اند، به رفع مشکلات کشور کمک می‌کند و زمینه کارآمدی مجلس شورای اسلامی را نسبت به دوره‌های پیشین افزایش می‌دهد؛ به همین دلیل رهبر معظم انقلاب اسلامی بر در کنار هم قرارگرفتن جوانان و افراد باتجربه تأکید فرمودند.

وی ادامه داد: حضور جوانان به‌عنوان فرزندان این سرزمین در مجلس شورای اسلامی در کنار افراد صاحب‌تجربه به در اختیار داشتن مجلسی توانمند منجر می‌شود؛ مجلسی که دوشادوش دولت و سایر ارکان نظام در راستای رفع مشکلات کشور گام‌های اساسی برمی‌دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha