• یکشنبه / ۱ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۶:۲۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1402110100646
  • خبرنگار : 71654

آزمایش موتور قدرتمند ماموریت آرتمیس را تماشا کنید

آزمایش موتور قدرتمند ماموریت آرتمیس را تماشا کنید

از آنجایی که ناسا با تاخیر در برنامه سفر به ماه آرتمیس خود مبارزه می‌کند، آزمایش بر روی سخت افزار آن با سرعتی زیاد ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، مهندسان ناسا موتوری را برای موشک سامانه پرتاب فضایی(SLS) خود روشن کردند که یک نسخه از آن در آینده به پرتاب فضانوردان به سمت ماه در سال ۲۰۲۵ کمک می‌کند.

موتور RS-۲۵ با موفقیت روشن شد و تقریبا به اندازه زمان یک پرتاب معمولی که ۸.۵ دقیقه خواهد بود، روشن ماند.

موتور RS-۲۵ که میراثی از برنامه شاتل فضایی دارد، تحت بررسی است. ناسا در تلاش است تا موتورهایی را برای ماموریت‌های آرتمیس که در اواخر دهه ۲۰۲۰ یا بعد از آن پرواز می‌کنند، تایید کند.

مقامات ناسا در بیانیه‌ای نوشتند که برای کمک به آماده شدن برای ماموریت برنامه‌ریزی شده آرتمیس ۵، تحت آزمایشی در مرکز فضایی استنیس ناسا در می‌سی‌سی‌پی چند جزء جدید موتور از جمله نازل، محرک‌های هیدرولیک، کانال‌های انعطاف پذیر و توربو پمپ‌ها بررسی شده است.

برنامه آرتمیس تلاش ناسا برای بازگرداندن فضانوردان به ماه است که با مشارکت بیش از ۳۰ کشور که یا از نظر سخت‌افزاری کمک می‌کنند یا به روحیه اکتشافات فضایی صلح آمیز می‌پیوندند، دنبال می‌شود.

هدف اولیه آرتمیس این بود که یک فضانورد را تا سال ۲۰۲۴ روی ماه قرار دهد، اما مشکلات فنی و بودجه بارها این هدف را عقب انداخته است. به عنوان مثال، هفته گذشته، ناسا اعلام کرد که ماموریت سفر به مدار ماه آرتمیس ۲ اکنون در سال ۲۰۲۵ به جای سال ۲۰۲۴ پرواز خواهد کرد و اینکه آرتمیس ۳ قرار است در سال ۲۰۲۶ به جای سال ۲۰۲۵، به ماه برسد.

بیل نلسون، مدیر ناسا گفت: ایمنی اولویت اصلی ما است و برای اینکه به تیم‌های آرتمیس زمان بیشتری برای حل چالش‌ها بدهیم، زمان بیشتری را برای آرتمیس۲ و سه اختصاص خواهیم داد.

نلسون افزود: بنابراین، چیزی که می‌خواهم به شما بگویم این است که ما در حال تنظیم برنامه خود هستیم تا پرتاب آرتمیس ۲ را برای ماه سپتامبر ۲۰۲۵ و آرتمیس ۳ را برای ماه سپتامبر ۲۰۲۶ در نظر بگیریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha