• دوشنبه / ۳۰ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۶:۰۴
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1402113021640
  • منبع : دانشگاه صنعتی شریف

سرپرست دانشگاه صنعتی شریف:

دانشگاه شریف به قطب آموزشی و پژوهشی کشورهای همسایه تبدیل می‌شود

دانشگاه شریف به قطب آموزشی و پژوهشی کشورهای همسایه تبدیل می‌شود

سرپرست دانشگاه صنعتی شریف گفت: دانشگاه شریف در آینده‌ می‌تواند به قطب آموزشی و پژوهشی کشورهای همسایه ایران و حوزه خلیج فارس تبدیل شود.

به گزارش ایسنا، سیدعباس موسوی، سرپرست دانشگاه صنعتی شریف از پردیس بین الملل کیش دانشگاه صنعتی شریف بازدید کرد.

وی از ساختمان اصلی دانشگاه، ساختمان دانشکده علوم و مهندسی، کارگاه، آزمایشگاه های فیزیک، برق و مکاترونیک بازدید کرد. سپس ضمن بازدید از آزمایشگاه بتن و آسفالت از نزدیک با فعالیت‌های این آزمایشگاه آشنا شد.

در این دیدار مدیر مسؤول و مدیر کیفی آزمایشگاه در خصوص این آزمایشگاه استاندارد به عنوان یکی از آزمایشگاه‌های مرجع در جزیره کیش توضیحاتی ارائه کردند.

سرپرست دانشگاه شریف پس از بازدید از آزمایشگاه گفت: این آزمایشگاه با توجه به تجهیزات پیشرفته و روزآمد خود همچنین برخورداری از گواهینامه‌های بین المللی، می‌تواند به شبکه آزمایشگاه‌های مرجع کشور متصل و مورد استفاده در سطح جزیره و کشور قرار گیرد.

در ادامه موسوی و هیات همراه ایشان از ساختمان‌های مرکز نوآوری و مدیریت پردیس بین‌الملل دانشگاه نیز بازدید کردند.

پس از بازدید نشستی با حضور سرپرست دانشگاه صنعتی شریف و مسؤولین پردیس و اعضای هیات علمی مقیم برگزار شد.

در این جلسه ابتدا رضا یوسفی رییس پردیس کیش دانشگاه صنعتی شریف به ارائه گزارش مصوری از فعالیت‌های گذشته پردیس بین‌الملل کیش پرداخت.

وی در خصوص راهکارهای افزایش کیفیت دانشگاه با جذب اعضای هیات علمی مقیم و افزایش تعداد دانشجویان داخلی و خارجی توضیح داد. همچنین بر لزوم حمایت هیات رییسه به‌ویژه ریاست دانشگاه صنعتی شریف و افزایش همکاری‌ و تعامل بیشتر مدیران و دانشکده‌های دانشگاه صنعتی شریف با پردیس بین‌الملل کیش شریف، تاکید کرد.

فعال کردن طرح جامع پردیس کیش به منظور صیانت از زمین‌های دانشگاه صنعتی شریف با ایجاد مدرسه دخترانه شریف، شروع فاز اول طرح توسعه شریف، نقشه‌های جانمائی سه بعدی سایر مراکز پردیس دانشگاه شامل؛ ساختمان‌های مرکز توانبخشی و هتل محل اسکان همراهان بیماران، مرکز آموزش و نوآوری، خوابگاه پسران از دیگر مواردی بود که در این جلسه مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در ادامه سرپرست دانشگاه صنعتی شریف وجود فضای وسیع و مناسب آموزشی، امکانات آزمایشگاهی و رفاهی در پردیس و شرایط ویژه منطقه آزاد کیش را بستر مناسبی جهت جذب دانشجویان داخلی و خارجی دانست و رایزنی‌های علمی و فرهنگی ایران در خارج از کشور و همچنین دفاتر جامعه المصطفی در کشورهای جامعه هدف را از جمله راه‌های مناسب برای جذب دانشجویان خارجی، برشمرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، موسوی ابراز امیدواری کرد: طرح جامع پردیس با مشارکت بخش خصوصی در زمان کوتاهی به نتیجه‌ مطلوبی برسد و با تکمیل پروژه‌های ساختمانی، پردیس بین‌الملل کیش دانشگاه صنعتی شریف در آینده‌ای نه چندان دور به قطب آموزشی و پژوهشی کشورهای حوزه خلیج فارس و سایر کشورهای همسایه ایران تبدیل شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha