• یکشنبه / ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۸:۴۶
  • دسته‌بندی: تشکل‌های دانشجویی
  • کد خبر: 1403020200911
  • خبرنگار : 71974

عضو بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) در گفت‌وگو با ایسنا:

نگاه سطحی آفت کار تشکیلاتی است

نگاه سطحی آفت کار تشکیلاتی است

عضو بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) گفت: نگاه سطحی آفت کار تشکیلاتی است، اگر دانشجو به دنبال تأثیرگذاری بر محیط پیرامونی خود باشد، باید علاوه بر افزایش مطالعه و بالابردن سطح اطلاعات با استفاده از رهنمودهای رهبری دیدگاه خود را نسبت به مسائل عمیق کند.

هانیه یداللهی، عضو بسیج دانشجوی دانشگاه الزهرا (س) در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره دیدار رهبر انقلاب با دانشجویان در ماه رمضان امسال اظهار کرد: این دیدار نشان از اهمیت جایگاه جوان مؤمن انقلابی در نظر رهبر انقلاب دارد و بر خلاف سایر دیدارها در این برنامه به دانشجویان تریبون داده خواهد شد تا نقطه‌نظرات خود را نسبت به موضوعات مختلف بیان کنند. در این دیدارها مقام معظم رهبری با رهنمودهای خود مسیر حرکت‌های دانشجویی را ترسیم خواهد کرد.

وی افزود: برگزاری این دیدار باعث جلب‌توجه عموم جامعه و عموم مردم نسبت به جایگاه مهم و تأثیرگذار دانشجویان خواهد شد و مسئولان باید بدانند این قشر دانشجو تا چه میزان می‌توانند بر جامعه تأثیرگذار باشد.

عضو بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) با بیان اینکه این دیدار برای دانشجویان انگیزه ایجاد خواهد کرد که نسبت به بالابردن معلومات و اطلاعات خود نسبت به وقایع سیاسی و اقتصادی اقدام کنند، بیان کرد: انتقال نظر و گفت‌وگوها با سلایق متفاوت به نتایج مطلوب خواهد رسید، شکل‌گرفتن گفت‌وگو میان دولت و ملت دستاوردهای مثبتی برای کشور به دنبال دارد. یکی از این کانال‌ها ارتباطی تشکل‌های دانشجویی است که می‌تواند مسائل کف جامعه را با دید نخبگانی به مقامات کشور انتقال دهد.

یداللهی با اشاره به انتقاد رهبری از عملکرد و اثرگذاری تشکل‌های دانشجویی اظهار کرد: علت عدم موفقیت تشکل‌های دانشجویی، به دلیل نبود نگاه کلان و جامع به مسائل است، مقام معظم رهبری این موضوع را در دیدار با دانشجویان اعلام کردند. همچنین ایشان بر اعلام نظر به‌صورت دقیق و کارشناسی تأکید داشتند.

*نگاه سطحی آفت کار تشکیلاتی است

به گفته وی؛ نگاه سطحی آفت کار تشکیلاتی است، اگر دانشجو به دنبال تأثیرگذاری بر محیط پیرامونی خود باشد باید علاوه بر افزایش مطالعه و بالابردن سطح اطلاعات با استفاده از رهنمودهای رهبری دیدگاه خود را نسبت به مسائل عمیق کند.

وی ادامه داد: رهبری در بین صحبت‌های خود عنوان کردند که دانشجویان باید نگاه نقادانه و سرفرازانه داشته باشند، اگر ما به دنبال تعریف آرمانی و نگاه روبه‌جلو هستیم باید به گذشته نیز توجه داشته باشیم.

یداللهی عنوان کرد: رهبر انقلاب در دیدار با دانشجویان بیان کردند انقلابی بودن واقعیت زندگی ماست و دانشجو باید بداند در یک نظام انقلابی رشد کره و به این سطح رسیده است. برای مثال ایشان فرمودند ایرانی در زمان نهضت ملی نفت تحقیر شد، آگاهی دانشجویان از گذشته ایران و نظام فاسدی مانند پهلوی بر ما حاکم بوده است؛ مانند چراغ راهی برای آینده است متأسفانه در برخی از مواقع توجه به آینده و دورنمایی آن باعث غفلت از گذشته کشور خواهد شد. پس دانشجویان باید با نگاه جامع علاوه بر شناخت گذشته نگاهی به آینده داشته باشد.

عضو بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) بیان کرد: در نگاه مقام معظم رهبری دانشجویان عنصری پرتوان، آینده‌دار هستند باید اهل تفکر و سواد باشند این مؤلفه نیازمند نگاه بلندمدت و در کنار شناخت گذشته است با این پیش‌شرط‌ها امکان ایجاد ساختار منظم و بدون تکرار اشتباهات گذشته فراهم خواهد شد.

وی ادامه داد: رهبری فرمودند از مبارزات گذشته که منجر به شکست شد استفاده کنیم تا به پیروزی نهایی و انقلاب اسلامی برسیم، ایشان استفاده از نکات راهنمایان و اساتید را چاره‌ساز خواند؛ بنابراین ما نیز باید از نظرات بزرگان برای ادامه مسیر استفاده کنیم. تربیت علم و جهت‌دهی به دانشجویان در این قالب به‌عنوان وظیفه‌ای بر عهده وزارت علوم قرار گرفته است.

*تشکل‌های دانشجویی نیازمند نگاه فراگیر هستند

عضو بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا (س) با بیان اینکه متأسفانه تشکل‌ها این‌قدر غرق در خود سازمان و تشکیلات خود می‌شوند که از توجه به سایر دانشجویان غافل ماندند، بیان کرد: سنجش دانشجویان با همین دیدگاه باعث غفلت شده و این عدم فراگیری به‌درستی از سوی مقام معظم رهبری به‌صورت نقد جدی مطرح شده است.

وی در پاسخ به سؤال ایسنا در خصوص گفتمان عدالت در بیانات رهبر انقلاب عنوان کرد: به دلیل افزایش شکاف طبقاتی و برخی از مشکلات ناشی از توزیع ناعادلانه درآمدها، مقام معظم رهبری در سخنان خود بر اهمیت مفهوم عدالت تأکید داشتند، ما با پیشرفت همه‌جانبه در انقلاب اگر به مفهوم عدالت توجه نداشته باشیم برخلاف اصول توسعه اسلامی است.

یداللهی بیان کرد: اگر تولید ناخالص ملی زیاد شود؛ اما در خصوص عدالت اقدامی صورت نگیرد و شاهد افزایش نابرابری اقتصادی باشیم، ما نمی‌توانیم مدعی این موضوع باشیم که پیشرفتی متناسب با اسلام شکل‌گرفته شود.

وی گفت: فاصله طبقاتی و فاصله جغرافیایی در دسترسی به امکانات نیز توسط مقام معظم رهبری به‌عنوان مفهوم بی‌عدالتی عنوان شده است به این معنی که امکان رشد و جهش اجتماعی در برخی از شهرها نسبت به شهرهای دیگر بیشتر باشد، بنابراین این مفهوم عدالت نیز بعضاً به معنای فراتر از مرزهای داخلی نیز تعریف می‌شود. عدالت باید مبنای تصمیم‌گیری مسئولان اجرایی باید کمااینکه این موضوع باید به‌عنوان رابطه دولت و مردم به‌صورت متقابل از سوی جامعه مطالبه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha