• چهارشنبه / ۲۶ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۶
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404092617534
  • خبرنگار : 71460

حمله پسر ترامپ به استرالیا: جوکوویچ یا یک تروریست؟

حمله پسر ترامپ به استرالیا: جوکوویچ یا یک تروریست؟

پسر ترامپ به قوانین استرالیا تاخت و نوشت جوکوویچ خطرناک بود ولی از یک تروریست استقبال شد!

به گزارش ایسنا، دونالد ترامپ جونیور پسر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا پس از حمله تروریستی خونین در ساحل بوندی سیدنی از مقامات استرالیایی انتقاد کرد و رفتار تحقیرآمیز با نواک جوکوویچ را به آنها یادآوری کرد.

این حادثه در جریان جشنواره یهودی حنوکا رخ داد، زمانی که دو مهاجم به سمت غیرنظامیان آتش گشودند. ساحل به میدان نبردی از فریاد، وحشت و هرج و مرج تبدیل شد. پلیس به یکی از تروریست‌ها شلیک کرد و او را کشت و دیگری را زخمی کرد.

بعداً مشخص شد که یکی از مهاجمان نوید اکرم پاکستانی بوده است.

ترامپ جونیور فرصتی را برای حمله مستقیم به قلب این رسوایی از دست نداد. او توییتی از یک کاربر را به اشتراک گذاشت که عکس‌هایی از این تروریست و نواک جوکوویچ اسطوره تنیس را با این مضمون نشان می‌داد:

"به یکی از این دو نفر اجازه ورود به استرالیا داده نشد."

حمله پسر ترامپ به استرالیا: جوکوویچ یا یک تروریست؟

استرالیا یکی از بزرگترین ورزشکاران تاریخ را به دلیل نزدن واکسن کرونا راه نداد اما نتوانست جلوی مردی را که در یک حمله تروریستی با ده‌ها قربانی شرکت کرد، بگیرد. تعداد کشته‌شدگان در این حمله به ۱۶ نفر رسیده است، از جمله یک کودک ۱۰ ساله. ۴۲ نفر دیگر در بیمارستان بستری شده‌اند، از جمله کودکان و افسران پلیس که حال برخی از آنها وخیم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha