• یکشنبه / ۱۹ شهریور ۱۳۹۱ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 91061911367
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

يافته‌هاي ژنتيكي محققان در زمينه بروز سرطان پروستات

پژوهش‌هاي انجام شده در دانشکده پزشکي شيکاگو نشان مي‌دهد: سرطان پروستات در مردان آمريکايي- آفريقايي تبار با تغييرات خاص در ژن IL-16 ايجاد مي‌شود.

پژوهش‌هاي انجام شده در دانشکده پزشکي شيکاگو نشان مي‌دهد: سرطان پروستات در مردان آمريکايي- آفريقايي تبار با تغييرات خاص در ژن IL-16 ايجاد مي‌شود.

به گزارش سرويس پژوهشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه خراسان، تغييرات ژن IL-16 در رابطه با سرطان پروستات در مردان نژاد آفريقايي و اروپايي برابر است. اين يافته نشان جديدي براي سرطان پروستات است.

تغييرات شناخته شده در ژن IL-16 که يک پروتئين سيستم ايمني بدن است با سرطان پروستات در مردان نژاد اروپايي مرتبط است، اما تغييرات مشابه در ژن کدگذاري شده پلي مورفيزم (IL-16) خطر مشابه را در آمريکائي‌هاي نژاد آفريقايي ندارد.

محققان از تکنيک خاصي استفاده کردند که به آنها اجازه مي‌دهد الگوهاي جديدي از تجمع و تعيين مکان‌هاي جديد در ژن‌ها براي يافتن مورفيزم تهيه کنند. آنها تغييراتي در قسمت‌هاي ديگر ژن IL-16 که در ابتلا به سرطان پروستات دخيل هستند، يافتند که در آفريقائي‌ها منحصر بفرد است.

پلي مورفيزم نتيجه جهش و تغيير DNA در تاريخ آبا و اجدادي جمعيت‌هاي مختلف است، چراكه آفريقائي‌ها از تنوع ژنتيکي بيشتري نسبت به سفيدپوستان برخوردار هستند.

يافته‌هاي اين تحقيق حاكي از آن است كه تاثير تغييرات خاص در اين ژن در سياه پوستان متفاوت از سفيدپوستان است و اين احتمال وجود دارد که چندين پلي مورفيزم در اين ژن،عملکرد پروتئين IL-16 را تغيير دهد.

انتهاي پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha