• شنبه / ۱ تیر ۱۳۹۲ / ۰۹:۳۷
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 92040100108
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

محققان دریافتند:

مواد سمی ناشی از دود تنباکو کودکان را ناشنوا می‌کند

مواد سمی ناشی از دود تنباکو کودکان را ناشنوا می‌کند

محققان دانشگاه نیویورک دریافتند کودکانی که در دوران جنینی در معرض دود تنباکو قرار دارند، در خطر بالایی برای از دست دادن شنوایی در نوجوانی هستند.

محققان دانشگاه نیویورک دریافتند کودکانی که در دوران جنینی در معرض دود تنباکو قرار دارند، در خطر بالایی برای از دست دادن شنوایی در نوجوانی هستند.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، محققان به منظور انجام این پژوهش هزار کودک 12 تا 15 ساله را که 16 درصد از آنان در دوران جنینی با دود تنباکو مواجه بودند، مورد بررسی قرار دادند.

نتایج نشان می‌داد که این تعداد از کودکان در مقایسه با سایر همسالان خود که چنین تجربه‌ای را نداشتند، در خطر سه برابری شنوایی یک طرفه و ناشنوایی قرار دارند. البته محققان خاطرنشان کرده‌اند که این یافته موید رابطه علت و معلولی نیست و تنها در حد یک رابطه مورد مطالعه قرار گرفته است.

پژوهشگران می‌گویند مواد سمی ناشی از دود تنباکو می‌تواند اثرات مادام العمری را بر کودکان بر جای بگذارد.

این پژوهش به صورت آنلاین در مجله انجمن پزشکی آمریکا تحت عنوان "JAMA Otolaryngology—Head & Neck " منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha