• یکشنبه / ۶ مرداد ۱۳۹۲ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 92050602985
  • خبرنگار : 71452

وصله ترکیبی سلول‌های قلبی و نانو الیاف طلا، امیدی تازه برای درمان بیماران سکته قلبی

وصله ترکیبی سلول‌های قلبی و نانو الیاف طلا، امیدی تازه برای درمان بیماران سکته قلبی

محققان وصله‌ای مرکب از سلول‌های قلبی و نانو الیاف طلا را توسعه داده اند که می‌تواند به ترمیم بافت آسیب‌دیده در بیماران دچار سکته قلبی کمک کند.

محققان وصله‌ای مرکب از سلول‌های قلبی و نانو الیاف طلا را توسعه داده اند که می‌تواند به ترمیم بافت آسیب‌دیده در بیماران دچار سکته قلبی کمک کند.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پس از بروز حمله قلبی، بخشی از بافت قلب دچار آسیب جدی شده و این مسأله منجر به تضعیف این عضو می‌شود.

وصله‌ای که توسط محققان توسعه داده شده است، ترکیبی از سلول‌های قلبی و نانو الیاف طلا است که با انجام عمل جراحی بر روی مناطق آسیب دیده قرار داده شده و امکان رشد مجدد بافت قلب را فراهم می‌کند.

نانو الیاف یکپارچه سازی شده (ساخته شده از نانو ذرات طلا) بر روی نانو داربست سه بعدی بیومواد کشیده و سپس این داربست در معرض سلول‌های عضله قلب قرار داده می شوند.

رسانایی بالای نانو ذرات طلا اجازه برقراری ارتباط بین سلول‌ها با یکدیگر را از طریق ارسال سیگنال‌های الکتریکی از درون شبکه نانو الیاف فراهم می‌کند.

با کمک میکروسکوپ الکترونی عملکرد این وصله مورد بررسی قرار گرفت که نشان می‌دهد، سلول‌هایی که بر روی داربست فاقد نانو الیاف طلا قرار داده شوند، عملکرد انقباضی بسیار ضعیفی از خود بروز می‌دهند.

محققان امیدوارند که آزمایش بالینی وصله ترکیبی سلول‌های قلبی و نانو الیاف طلا بر روی انسان را بزودی آغاز کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha