• چهارشنبه / ۹ مرداد ۱۳۹۲ / ۱۵:۰۶
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 92050905091

جباری: هواداران استقلال خودشان شعور دارند/ جدایی من باید کوتاه مدت باشد

جباری: هواداران استقلال خودشان شعور دارند/ جدایی من باید کوتاه مدت باشد

مجتبی جباری در واکنش به نامه‌ای که باشگاه استقلال به فدراسیون فوتبال نوشته و اعلام کرده صحبت‌های اخیرش تحریک‌آمیز بوده گفت: چه تحریکی؟ وقتی آقایان هرچه مطالب غیر واقعی می‌خواهند می‌گویند، اتفاقی نمی‌افتد اما تا من از مشکلات حرف می‌زنم، این حرف‌ها می‌شود تحریک‌آمیز؟

مجتبی جباری در واکنش به نامه‌ای که باشگاه استقلال به فدراسیون فوتبال نوشته و اعلام کرده صحبت‌های اخیرش تحریک‌آمیز بوده گفت: چه تحریکی؟ وقتی آقایان هرچه مطالب غیر واقعی می‌خواهند می‌گویند، اتفاقی نمی‌افتد اما تا من از مشکلات حرف می‌زنم، این حرف‌ها می‌شود تحریک‌آمیز؟

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، جدا از رویارویی دو قهرمان لیگ و جام حذفی ایران، سوژه اصلی بازی فردا رویارویی مجتبی جباری با استقلال است. وقتی باشگاه استقلال اعلام کرد که جباری را در لیست خروجی‌اش گذاشته خیلی‌ها باور نمی‌کردند که سرنوشت، کاپیتان آبی‌ها را از این تیم پس از 9 سال جدا کند اما سرانجام پس از ماه‌ها کشمکش که میان مدیران باشگاه استقلال و جباری به وجود آمد، دست سرنوشت این دو را از هم جدا کرد و شماره 8 راهی دیار زاینده‌رود شد. در حالی که پیش‌بینی می‌شد هر دو طرف ماجرا در زمان باقی مانده تا بازی حساس هفته دوم سکوت کنند، اما برخلاف پیش‌بینی‌ها مصاحبه جباری با واکنش باشگاه استقلال روبه‌رو شد به طوری که برخی منابع خبری از ارسال نامه‌ی این باشگاه به کمیته انضباطی خبر دادند؛ نامه‌ای که بر اساس آن استقلال کاپیتان سابقش را به بیان اظهارات تحریک‌آمیز متهم کرده است.

مجتبی جباری در واکنش به این نامه به خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفت: چه تحریکی؟ آن‌ها هر حرفی می‌خواهند می‌زنند و حرف‌های غیر واقعی را با ایجاد جریانی به هواداران القا می‌کنند، اتفاقی نمی‌افتد اما همین که من چیزهایی را می‌گویم که سال‌ها در باشگاه استقلال به چشم دیده‌ام حرف‌هایم می‌شود تحریک‌آمیز؟! واقعیت این است که در چند سال گذشته آن‌ها حرف‌های زیادی را علیه من زده بودند و من سکوت کردم. مثلا می‌گفتند جباری مخصوصا تا آخرین لحظه با استقلال تمدید نمی‌کند که از زیر بار تمرین بدنسازی فرار کند اما این‌ها حرف‌ها دروغی بود که زدند و من چیزی نگفتم.

وی افزود: اما حالا که تصمیم گرفته‌ام صحبت کنم و از برخی مشکلات بگویم، می‌گویند حرف‌هایم تحریک‌آمیز است. می‌خواهم همین قدر بگویم که این صحبت‌های من تنها بخشی از مشکلات باشگاه استقلال بوده است. مثلا همین آقایی که گفته با مشت من به بیمارستان رفته می‌تواند هر موقع هر حرفی را بزند و هیچ اتفاقی هم نیفتد اما من در مقابلش باید سکوت کنم. من 9 سال در استقلال بودم و برای این تیم زحمت کشیدم و آن‌ها می‌خواهند با این حرف‌هایشان من را مقابل تماشاگران قرار دهند. آن‌ها نباید از حرف‌هایم ناراحت شوند.

جباری به تماس علوی معاون باشگاه استقلال اشاره کرد و گفت: از یک طرف می‌آیند دروغ‌هایی را در ذهن مردم جا می‌اندازند و از طرف دیگر با من تماس می‌گیرند و می‌گویند ما با لیدرها تماس گرفته‌ایم تا تماشاگران را در روز بازی با سپاهان به درستی هدایت کنند اما حرف من این است که آقایان! این تماشاگران خودشان شعور دارند. خودشان می‌دانند مقابل بازیکنی که مجبور شده تیم محبوبش را ترک کند، چه واکنشی نشان دهند. آن‌ها می‌دانند که این باشگاه استقلال بود که نام من را در فهرست خروجی‌هایش گذاشت. آن‌ها می‌دانند که اگر به انتخاب خود من بود دوست داشتم مثل 9 سال قبل در استقلال بازی کنم، آن هم در سالی که به خاطر جام جهانی خیلی بیشتر از سال‌های قبل علاقه داشتم برای استقلال بازی کنم.

وی افزود: واقعیت چیزی نیست که این آقایان به خورد مردم می‌دهند. واقعیت چیزی است که من در مواجهه‌ام با مردم در خیابان می‌بینم. آن‌ها می‌دانند که من چاره‌ای جز جدایی از استقلال نداشتم. نیازی نیست که باشگاه استقلال کاری کند که لیدرها تماشاگران را هدایت کنند. چرا تماشاگران باید به من توهین کنند؟ من سرم در جامعه و بین استقلالی‌ها بالاست. مردم در برخوردهایشان نشان دادند که فرق بین راستگویی و دروغ‌گویی را می‌دانند مگر اینکه آقایان بخواهند بین من و هواداران استقلال فاصله ایجاد کنند.

جباری با بیان اینکه تصمیمش برای انتخاب سپاهان بهترین تصمیم ممکن بوده است به ایسنا، گفت: من کار اشتباهی نکرده‌ام. اما واقعیت این است که رویارویی با تماشاگرانی که در سرما و گرما حامی‌ات بوده‌اند، بسیار سخت است. این تماشاگران همان‌هایی هستند که وقتی آن اتفاق ناراحت کننده در فینال جام حذفی برایم افتاد و پدرم به رحمت خدا رفت برایم سنگ تمام گذاشتند. من هیچ وقت آن‌ها را فراموش نمی‌کنم و از خدا می‌خواهم که اتفاق بدی فردا در ورزشگاه نیفتد و برای همیشه این علاقه دو طرفه بین من و هواداران استقلال وجود داشته باشد. امیدوارم کسانی که نیت بدی دارند نتوانند به هدف‌شان برسند و بین من و هواداران استقلال فاصله ایجاد کنند. جدایی من و استقلال باید کوتاه مدت باشد و امیدوارم خاطره بدی از بازی فردا شکل نگیرد.

وی افزود: من خیلی اتفاقات بد را در استقلال تحمل کردم آن هم به خاطر انگیزه‌ای که از تماشاگران گرفتم و در پایان امیدوارم بازی خوبی را هر دو تیم در زمین به نمایش بگذارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۵:۲۱

فردا بهت مي گيم چقدر باشعوريم.من به شخصه فقط براي هو کردن تو به ورزشگاه مي رم.

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۵:۲۸

من آن گلبرگ مغرورم که ميميرم ز بي آبي ولي با خاري و خفت پي شبنم نميگردم ،حرفهاي مجتبي دقيقا درست هست و واقعيت براي آقايون تلخ و غير قابل درک ،9 سال زحمت بکش اينجوري مزد زحماتت رو بدن

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۵:۴۷

حالا بگو3سال از 9سال فرار از بدنسازي نداشتي بقيه چي ميشه كارهاي زشت ديگه چي. اينو بدون در مقابل استقلال هيچي نيستي

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۵:۵۷

اقاي جباري فردا اگه هو شدي نگو اونا هوادار واقعي استقلال نبودن . چرا اتفاقا من هوادار شديد استقلالم و هر کسي براي اين تيم ناز کنه جايي تو قلب هوادارا نداره . اين تيم عاشق ميخواد نه بازيکن ناز نازي. فردا بهت ميگيم منتظر 100 هزار استقلالي باش اگه تونستي بازي کني نصف بازيتم نميتوني به نمايش بزاري فقط کافيه توپ زير پات بياد ...

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۶:۲۸

ببین طرف چطوری خودشو باخته- لطفا منت سر استقلال نزار - خیلی جالبه تماشاگرانو تهدید میکنه که اتفاق بدی نیفته تا بین اون و تماشاگران فاصله بیفته این اقا بدجوری دچار توهمه. تو دیگه جایی بین هوادارا نداری . تو کجا و فرهاد کجا تو کجا و منتظری کجا تو کجا و خسرو کجا برو و دیگه حتی یک لحظه به بازگشت به استقلال فکر نکن به قول معروف پشت گوشتو دیدی استقلال رو هم میبینی

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۶:۲۹

دوست داريم بدون شک ولي يه سوال دارم اگه امسال تو اسيا از نبودت به مشکل بخوريم تو خودتو مي بخشي؟؟؟

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۶:۲۹

اگر راست مي گفتي مي گذاشتي امير خان از اکراين بيايد تا مشکلت را حل کند همانطور که قبلاگفته بود موضوع مجتبي نياز به زمات دارد

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۶:۳۰

من ازت دلگيرم حسابمون با حاجي هم بمونه واسه بعد اما اجازه نميدم هيچکس به يه استقلالي توهين بکنه

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۶:۳۰

ببین طرف چطوری خودشو باخته- لطفا منت سر استقلال نزار - خیلی جالبه تماشاگرانو تهدید میکنه که اتفاق بدی نیفته تا بین اون و تماشاگران فاصله بیفته این اقا بدجوری دچار توهمه. تو دیگه جایی بین هوادارا نداری . تو کجا و فرهاد کجا تو کجا و منتظری کجا تو کجا و خسرو کجا برو و دیگه حتی یک لحظه به بازگشت به استقلال فکر نکن به قول معروف پشت گوشتو دیدی استقلال رو هم میبینی

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۶:۵۲

فردا فقط مي خوام بيام براي هوکردنت

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۷:۱۱

آخه يکي نيست بگه تو 9 سال زحمت کشيدي مگه مجاني بود؟؟ از همه بيشتر پول گرفتي و از همه هم بيشتر جنجال راه انداختي آقا مجتبي ما يادمون نرفته به خاطر پول تمرين استقلال رو به تعطيلي کشوندي

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۷:۱۴

اقا مجتبى بى خيال به تيم الانت فكر كن

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۷:۲۱

این وسط فقط سپاهان ضرر می کند و هوادارانش .آقای جباری به استقلال برای فصل بعد چراغ سبز نشان داد

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۷:۳۸

لابد تمرين تعطيل کردن بخاطر پول و داد و هوار زدن تو باشگاه بخاطر پول، هم بدليل علاقه ايشان به استقلال بوده، بسه بابا اين عوام فريبي ها

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۸:۰۴

بهترين کار را کردي توهين به پدر گذشت نداره

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۸:۳۲

فردا هرکي عاشق استقلال وباشعوره بهت ميفهمونه هوادار استقلال هم باشعوره هم با ادمي که با احساساتش بازي ميکنه چجوري جوابشو بده

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۹:۰۶

آقاي جباري..بخدا حرفهاتو با تمام وجود مي فهمم...اميدوارم 8 استقلال مال خودت بشه..جات تو تيم خاليه..

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۹:۰۹

همه چي از روزي شروع شد که گفتي شرايط اسيتقلال مسخره هست،چطور توي اين 9 سال مسخره نبود؟ چطور فقط براي تو مسخره بود؟ براي فرهاد و جوادو اندو وپژمان و خسرو سيد مهدي مسخره نبود؟ اصلا به تو ارتباطي نداشت که شرايط مسخره هست، تو پولتو بگير و بازيتو بکن.

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۹:۲۱

تراکتور سازي در فصل نقل و انتقلات چند نفر جذب کرد؟ والا نميدونم من به عشق تيراختور اومدم اينجا

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۱۹:۲۵

از استقلاليها بعيد نيست جباري رو هو کنند به اميد برد سپاهان

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۲۳:۵۹

به شخصه مجتبی جباری رو دوست دارم.آقایان اگر دست از سر استقلال بردارند استقلال نور علی نور می شودو بیشتر قدر ستاره هامون رو خواهیم دانست. فرهادهم که مونده باهاش چکار می کنن؟نیمکت نشین قاضی!!اکبرپور!!وبرهانیه!هست. واقعأمتأسفم.

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۲۰:۰۱

کاش زودتر ميرفتي ، تنها سالي که مصدوم نبودي اول فصل از استقلال رفتي ، و شرايط استقلال رو مسخره دونستي حق با توست اگه حاجي همون سال دوم تو رو مينداخت بيرون الان 10 تا مثه تو داشتيم که واسه هوادار ناز نکني ... تا حالا که هر فصل 10 بازي ميکردي و بيشتر از همه پول ميگرفتي شرايط مسخره نبود ... موقعي که به پرويز مظلومي توهين کردي شرايط استقلال مسخره نبود ... موقعي که به خاطر تو کرار رو انداختن بيرون مسخره نبود حالا امسال که پيشنهاد 2 ميلياردي داشتي شرايط مسخره شد آقاي جباري فردا از آمل ميام که بهت بگم مسخره خودتي نه هوادار

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۲۰:۵۱

مجتبي جان هيچکي بهت توهين نميکنه قدر تو رو ميدونيم ياد اون گلها و پاسهاي زيبايي که دربي ها دادي ياد اون روزاي شيرين اجازه هيچ توهين رو به ما نميده

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۲۱:۱۹

گلی به جمالت دستت درد نکنه حیف اون پولا که گرفتی تو که سال به سال مصدوم بودی

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۲۱:۲۲

آقای جباری آخرای فوتبالته. بیا و به راه راست(پرسپولیس) هدایت شو و رستگار شو

avatar
۱۳۹۲-۰۵-۰۹ ۲۱:۵۸

بی احترامی اصلا کار قشنگی نیست.