• سه‌شنبه / ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ / ۰۱:۴۱
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 92051508289
  • منبع : نمایندگی علوم پزشکی تهران

ساخت حسگرهای آمینو اسید برای پیشگیری از بیماری‌های ژنتیکی

ساخت حسگرهای آمینو اسید برای پیشگیری از بیماری‌های ژنتیکی

حسگر شناسایی آمینو اسیدهای طبیعی در نمونه های بیولوژیکی برای پیشگیری و درمان بیماری‌های ژنتیکی توسط پژوهشگران کشورمان طراحی و ساخته شد.

حسگر شناسایی آمینو اسیدهای طبیعی در نمونه های بیولوژیکی برای پیشگیری و درمان بیماری‌های ژنتیکی توسط پژوهشگران کشورمان طراحی و ساخته شد.

محمد حسن زاده، مجری طرح ساخت حسگر جهت شناسایی آمینواسیدهای طبیعی در نمونه های بیولوژیکی در گفت‌وگو با خبرنگار علمی ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: به هم خوردن تعادل آمینو اسیدها منجر به بیماریهای ژنتیکی مانند زالی، فنیل کتونوریا و تیروزین می شود. این حسگر قادر است این عدم تعادل غلظتی را شناسایی و از این بیماری های ژنتیکی جلوگیری کند.

وی افزود: این حسگر بیشتر در سرم نمونه های خونی و بزاق دهان مادر مورد استفاده قرار می گیرد و بعد از تولد نیز در نمونه های نوزاد این کار قابل انجام است.

حسن زاده با بیان این که استفاده از این حسگر هم قابلیت پیشگیری و هم درمان دارد تصریح کرد: حتی با بروز بیماری ژنتیکی نیز می توان با تزریق آمینواسیدهای طبیعی مانند فنیل آلانین و به صورت خوراکی برای نوزاد از ظهور این بیماری جلوگیری کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha