• سه‌شنبه / ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ / ۰۲:۱۴
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 92051508302

50 میلیون، ارزش واقعی مجوز واردات خودرو ورزشکاران!

50 میلیون، ارزش واقعی مجوز واردات خودرو ورزشکاران!

پس از مصوبه هیات دولت برای اختصاص مجوز ورود خودرو به ورزشکاران، وزارت ورزش و جوانان با اعمال محدودیت این پاداش را در اختیار ورزشکاران قرار خواهد داد.

پس از مصوبه هیات دولت برای اختصاص مجوز ورود خودرو به ورزشکاران، وزارت ورزش و جوانان با اعمال محدودیت این پاداش را در اختیار ورزشکاران قرار خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در حالی که صدور مجوز ورود خودرو از سوی هیات دولت به فوتبالیست ها و والیبالیستها با انتقاداتی همراه بود، شورای مدیران وزارت ورزش و جوانان پس از بررسی جوانب مختلف، تصمیم گرفت که با اعمال محدودیت، این پاداش در اختیار ورزشکاران قرار بگیرد.

بر این اساس قرار شده طبق قانون خودروهایی وارد کشور شوند که پس از فروش، ورزشکاران تا سقف 50 میلیون تومان سود کنند.

طبق قانون ورود خودروهای بالای 2500 سی سی به کشور ممنوع شده است که همین ممنوعیت باعث شده که ورزشکاران نتوانند خودروهای لوکس و دلخواه خود را وارد کنند و با حواله‌ای که در دست دارند اختلاف قیمت خودرو وارداتی با قیمت خودرو در داخل کشور در حدود 50 میلیون تومان است.

به غیر از فوتبالیست ها و والیبالیستها تاکنون حدود 38 درخواست از سوی ورزشکاران برای وارد کردن خودروهای خارجی به وزارت ورزش ارجاع داده شده که همه این درخواست‌ها از سوی نهاد ریاست جمهوری به تایید رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۵-۱۵ ۱۲:۵۰

نوش جانشان