• سه‌شنبه / ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ / ۱۲:۴۹
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 92052212431

پایان ماموریت یک میلیون دلاری آشپزی در مریخ

پایان ماموریت یک میلیون دلاری آشپزی در مریخ

ماموریت پژوهشی یک میلیون دلاری ناسا به پایان خود نزدیک شده و شش فضانورد ماموریت پس از چهار ماه در حال آماده‌سازی برای فرود به سطح زمین از دامنه‌های یکی از آتشفشانهای هاوایی هستند.

ماموریت پژوهشی یک میلیون دلاری ناسا به پایان خود نزدیک شده و شش فضانورد ماموریت پس از چهار ماه در حال آماده‌سازی برای فرود به سطح زمین از دامنه‌های یکی از آتشفشانهای هاوایی هستند.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این گروه مدت 120 روز را در یک زیستگاه گنبدی ژئودزیک در آتشقشان مونالوآ زندگی کرده و بر روی زمین‌های خشک گدازه با لباس فضایی حرکت می‌کردند.

هدف اولیه ماموریت HI-SEAS که هزینه آن توسط برنامه پژوهش انسانی ناسا، دانشگاه هاوایی و کرنل تامین شده، بررسی چگونگی زندگی و پخت غذا در محیطی شبیه مریخ بوده است.

آنگلو ورمولن، ‌فرمانده این ماموریت اظهار کرد که برخی از غذاهای موفق در این ماموریت شامل سوپ برش روسی، طاجین مراکش، انچیلادا و سوپ چاودر دریایی بودند.

به گفته ورمولن، در حالت کلی ایده استفاده از سبزیجات خشک و منجمد به طور روزانه برای اکثر غذاها موفقیت‌آمیز بوده است.

امروز(سه‌شنبه) این گروه قرار است زیستگاه خود را ترک کرده و به همراه دستور غذاهای ایده‌آل برای ماموریت‌های آینده به مریخ از سفر خیالی خود به فضا به سطح زمین بازگردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha