• چهارشنبه / ۲۰ شهریور ۱۳۹۲ / ۰۸:۱۳
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 92062012407
  • منبع : نمایندگی مرکزی

سدی از چای و قهوه در مقابل بیماری کبد چرب

سدی از چای و قهوه در مقابل بیماری کبد چرب

طی پژوهش جدیدی که یک تیم بین‌المللی انجام داد مشخص شد مصرف معمول چای و قهوه می تواند عارضه‌ی کبد چرب را در افراد غیر الکلی مبتلا به این بیماری کاهش دهد.

طی پژوهش جدیدی که یک تیم بین‌المللی انجام داد مشخص شد مصرف معمول چای و قهوه می تواند عارضه‌ی کبد چرب را در افراد غیر الکلی مبتلا به این بیماری کاهش دهد.

به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه‌ی مرکزی، این مطالعه که در دانشگاه «دوک» در سنگاپور انجام شد نشان می‌دهد مصرف روزانه‌ی 4 فنجان قهوه یا چای به دلیل وجود کافئین در آنها می‌تواند برای سلامتی مفید باشد.

این بررسی‌ها که بر روی مدل‌های حیوانی انجام شد تأثیر کافئین را بر روی کبد چرب موش‌ها نشان می‌دهد.

این پژوهش همچنین نشان داد کافئین قادر است با آزاد کردن چربی‌های ذخیره شده در سلول‌های کبد از طریق فرایند متابولیسمی، به کاهش مقدار چربی در کبد کمک کند.

این پژوهش که در نشریه Hepatology به چاپ رسید، نشان داد که مصرف معادل کافئین دریافتی از 4 فنجان قهوه یا چای در روز ممکن است به جلوگیری و حفاظت انسان از ابتلا به عارضه‌ی کبد چرب کمک کند.

در حالی که 70 درصد افراد چاق یا مبتلا به دیابت، عارضه‌ی کبد چرب غیر الکلی را تجربه می‌کنند، تاکنون هیچ درمان مؤثری برای آن یافت نشده است.

بیمارانی که از این عارضه رنج می‌برند، معمولا با رژیم غذایی و تمرینات ورزشی سخت آن را کنترل می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha