• جمعه / ۲۹ شهریور ۱۳۹۲ / ۱۰:۲۰
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 92062918252
  • منبع : نمایندگی همدان

یافته‌های یک پژوهش: مصرف تنقلات در گسترش افسردگی نقش دارد

یافته‌های یک پژوهش: مصرف تنقلات در گسترش افسردگی نقش دارد

بر اساس تحقیقات جدید، رژیم غذایی سالم موجب کاهش خطر افسردگی شدید می‌شود در حالی‌که مصرف تنقلات نقش بسزایی در گسترش افسردگی دارد.

بر اساس تحقیقات جدید، رژیم غذایی سالم موجب کاهش خطر افسردگی شدید می‌شود در حالی‌که مصرف تنقلات نقش بسزایی در گسترش افسردگی دارد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)- منطقه خراسان، محققان دانشگاه فنلاند شرقی، رژیم غذایی، وزن و علائم افسردگی بیش از 2000 مرد را طی 13 سال مورد بررسی قرار دادند. آنان دریافتند رژیم غذایی حاوی مواد غیرمغذی در مقایسه با عادات غذایی بهتر موجب مشکلات در سلامت روان می‌شود.

محقق این تحقیق Anu Ruusuunen اظهارکرد: این تحقیق این فرضیه را که رژیم غذایی نه تنها در از بین بردن افسردگی بلکه در پیشگیری از آن نیز مهم است را تایید می‌کند.

نتایج نشان می‌دهد: رژیم غذایی غنی از سبزیجات، میوه‌ها، انواع توت‌ها، غلات سبوس‌دار، مرغ، ماهی وپنیر کم چرب میزان افسردگی و علائم آن را کاهش می‌دهد.

همچنین مصرف قهوه نیز در کاهش افسردگی موثر است.

اما مصرف مقدار زیاد سوسیس، گوشت‌های فرآوری‌شده، تنقلات و دسرهای شیرین، نوشیدنی‌های شیرین، مواد غذایی صنعتی، نان سفید و سیب‌زمینی پخته فرآوری شده موجب افزایش افسردگی و علائم آن می‌شود.

افسردگی از طریق درمان روانی و پزشکی بهبود می‌یابد اما محققان توصیه می‌کنند رژیم غذایی سالم و سبک زندگی از عوامل اصلی در درمان و پیشگیری از افسردگی است.

نتایج این تحقیق در نشریه Public Health Nutrition and Diabetic Medicine منتشر شده ‌است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha