• شنبه / ۱۱ آبان ۱۳۹۲ / ۰۰:۱۸
  • دسته‌بندی: ورزش بانوان
  • کد خبر: 92081106130

سرمربی بسکتبال بانوان گرگان: به اسپانسرها باید التماس کنیم!

سرمربی بسکتبال بانوان گرگان: به اسپانسرها باید التماس کنیم!

سرمربی بسکتبال بانوان رشد دانه گرگان گفت: مربیان باشگاه‌ها باید التماس کنند تا حامی مالی برای تیم پیدا شود.

سرمربی بسکتبال بانوان رشد دانه گرگان گفت: مربیان باشگاه‌ها باید التماس کنند تا حامی مالی برای تیم پیدا شود.

نازنین حسینی سرمربی تیم بسکتبال بانوان رشد دانه گرگان در گفت وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: مربیان باشگاه ها قبل از هر فصل باید التماس کنند تا اسپانسری پیدا شود و تیم را از لحاظ تغذیه، مکان و فراهم کردن حداقل ها حمایت کند.

او ادامه داد: بالطبع من از شرایط دستمزد و مسائل مالی راضی نیستم اما وضعیت بسکتبال بانوان به شکلی درآمده است که ما فقط خوشحال می‌شویم که کسی بیاید و پول هتل تیم را پرداخت کند. به جز چند تیم بقیه تیم‌ها شرایطشان طوری است که بازیکنان و مربیان به فکر قرارداد نیستند و فقط به دنبال اسپانسری هستند که درحد نرمال و معمول برای آن ها خرج کند.

حسینی درباره آمادگی تیم خود برای شرکت در سوپرلیگ "A" بسکتبال بانوان اظهار کرد: آمادگی صدر درصدی را برای شروع لیگ داریم و تلاش می‌کنیم با اقتدار کامل در رقابت‌ها حاضر شویم. هیچ بازیکن جدیدی را به تیم اضافه نکردیم و با همان بازیکنان بومی تمرینات را از اردیبهشت ماه آغاز کردیم.

سرمربی تیم رشد دانه گرگان درباره فصل جدید لیگ بسکتبال بانوان تصریح کرد: با گروه بندی‌های صورت گرفته فکر می‌کنم در گروه خوبی قرار داریم ولی تا از شرایط و آمادگی تیم های دیگر اطلاع نداشته باشیم نمی‌توانیم بازی‌ها را پیش‌بینی کنیم چون تمام آنالیز‌هایمان مربوط به سال‌های قبل است اما برای هر تیمی برنامه داریم و فکر می کنم توانایی قرار گرفتن بین چهارتیم برتر را داشته باشیم.

او درباره تغییر چندباره زمان آغاز لیگ گفت:یکی از مهم‌ترین دلایل این اتفاق نبود اسپانسر است که باید تدابیری برای آن اندیشیده شود و خانم کرم‌زاده هم مجبور بوده به خاطر این مسئله زمان آغاز لیگ را چند بار جابه جا کند.

حسینی در ادامه افزود: البته فکر می کنم به خاطر بازی های تیم ملی هم بود که این اتفاق افتاد. به هرترتیب به نفع ما بود چون برای جذب اسپانسر بیشتر وقت داشتیم و همچنین تمرینات بیشتری را هم انجام دادیم و فکر نمی کنم این مسئله به کسی یا تیمی ضربه بزند.

سرمربی تیم رشد دانه گرگان درباره کیفیت لیگ اظهار کرد: به نظرم نسبت به سال های پیش کیفیت لیگ خیلی تفاوت نکرده است و به همان ترتیب جلو می رود و من پیشرفتی در تیم ها نمی بینم. اگر تیم ملی بازی بین المللی داشته باشد بهتر است زیرا فقط اردوهای کوتاه مدت برای تیم ملی برگزار می شود و به این ترتیب انگیزه لازم برای بازیکنان و مربیان برای حضور درلیگ وجود ندارد.

نازنین حسینی درباره استفاده از پوشش اسلامی در رقابت های امسال لیگ تصریح کرد: من از موافقان این موضوع هستم و این مسئله را یک شوک می دانم. فکر می کنم این موضوع باعث جذب اسپانسر ها و تزریق پول بیشتر به بسکتبال بانوان شود.

او در پایان گفت: با وجود این مشکلات نمی‌توان مجموعه و باشگاه‌ها را تعطیل کرد و عشق به بسکتبال باعث می شود که با سختی هم که شده آن را سرپا نگه داریم‌.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha