• چهارشنبه / ۶ آذر ۱۳۹۲ / ۰۹:۲۹
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 92090604158
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

تحقیقات نشان داد: تأثیر خوب جویدن غذا بر تناسب اندام

تحقیقات نشان داد: تأثیر خوب جویدن غذا بر تناسب اندام

محققان امریکایی دریافتند: افراد با جویدن بیشتر غذا میل کمتری به خوردن بیش از اندازه آن خواهند داشت و این به حفظ تناسب اندام آنها کمک می‌کند.

محققان امریکایی دریافتند: افراد با جویدن بیشتر غذا میل کمتری به خوردن بیش از اندازه آن خواهند داشت و این به حفظ تناسب اندام آنها کمک می‌کند.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خراسان، تحقیقات جدید محققان آکادمی تغذیه و رژیم‌های غذایی آمریکا بر روی 47 نفر نشان می‌دهد اگر تعداد دفعاتی که افراد مواد غذایی را می‌جوند افزایش یابد، در یک وعده غذایی کمتر غذا می‌خورند.

بر اساس یافته‌های این تحقیق، آهسته خوردن در افراد باعث تمایل کمتر برای زیاد خوردن می‌شود.

محققان در آکادمی تغذیه و رژیم‌های غذایی آمریکا افزودند: افراد با آهسته خوردن از غذا لذت می‌برند و طعم آن را بیشتر احساس می‌کنند.

آن‌ها با اشاره به نتایج این تحقیق اظهار کردند: زمانی‌که جویدن غذا دو برابر شود، مصرف مواد غذایی 15 درصد و دریافت کالری نیز 112 واحد کمتر می‌‎شود.

جیمز هولیس از دانشگاه ایالتی آیووا اظهار کرد: هنگامی که تعداد چرخه جویدن قبل از بلع افزایش یابد، میزان مصرف مواد غذایی کمتر شده و به فرد احساس سیری دست می‌دهد.

محققان اظهار کردند: حدود 20 دقیقه طول می‌کشد تا مغز به معده سیگنال سیر بودن را بفرستد.

یافته‌های این تحقیق در مجله Academy of Nutrition and Dietetics منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha