• سه‌شنبه / ۱ بهمن ۱۳۹۲ / ۱۳:۰۴
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 92110100493
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

در یک تحقیق بررسی شد:

مصرف زیاد قند چگونه به حافظه آسیب می‌زند؟

مصرف زیاد قند چگونه به حافظه آسیب می‌زند؟

تحقیقات جدید نشان داد: مصرف زیاد قند و شکر تاثیر منفی بر حافظه افراد می‌گذارد.

تحقیقات جدید نشان داد: مصرف زیاد قند و شکر تاثیر منفی بر حافظه افراد می‌گذارد.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خراسان، بر اساس این تحقیقات، تغذیه نامناسب نه تنها برای سلامتی افراد آثار منفی دارد، بلکه تاثیر بدی نیز بر روی حافظه می‌گذارد.

مارگارت موریس، رئیس بخش فارماکولوژی دانشگاه NSW استرالیا با اشاره به یافته‌های تحقیق انجام شده در این زمینه اظهار کرد: یک رژیم غذایی مملو از چربی‌های اشباع شده و قند و شکر ممکن است منجر به کاهش حافظه در افراد شود.

موریس با بیان این که انجام این تحقیق بر روی موشها نتایج تایید کننده‌ای به همراه داشته است، تصریح کرد: مصرف زیاد قند و رژیم غذایی سرشار از چربی ساختار مغز را دچار اختلال می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha