• جمعه / ۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۰۹:۳۸
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 93020502796
  • خبرنگار : 71460

سردار آزمون مصدوم شد

سردار آزمون مصدوم شد

بازیکن ایرانی روبین‌کازان به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ، به احتمال زیاد بازی با زسکا مسکو را از دست خواهد داد.

بازیکن ایرانی روبین‌کازان به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ، به احتمال زیاد بازی با زسکا مسکو را از دست خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، روبین‌کازان یکشنبه در دیداری حساس در هفته بیست و هفتم لیگ روسیه در خانه زسکا‌مسکو به میدان می‌رود.

به نقل از پایگاه ایرنتی sovsport روسیه، سردار آزمون مهاجم جوان ایرانی در تمرینات روز گذشته تیمش از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شده است و به احتمال زیاد این دیدار حساس را از دست خواهد داد.

سردار آزمون که گفته می‌شود از تیم‌های میلان ایتالیا و آرسنال انگلیس پیشنهاد بازی در فصل آینده را دارد، در بازی‌های گذشته تیمش نمایش خوبی از خود نشان داده است.

روبین‌کازان در حال حاضر با 31 امتیاز در رده دهم لیگ روسیه قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha